avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reluare activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reluare activitate

Buna seara,

Am o firma a carei activitate a fost suspendata pe 30 aprilie 2009. As dori sa stiu ce pasi trebuie urmati pentru reluarea activitatii si cam ce costuri sunt. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:23, 24 Mai 2012
Teoretic registrul comertului ar trebui sa reia activitatea societatii fara sa faceti dvs. acest demers, dar pentru ca sunt aglomerati in aceasta perioada cu aceste reluari de activitate din oficiu, sfatul meu este sa depuneti aceasta cerere pentru a avea dovada ca ati solicitat acest lucru. Perioada de la depunerea cererii la reluarea activitatii din oficiu, care este un act de procedura interna, nu ar trebui sa depaseasca trei zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirare suspendare activitate - demersuri noi!? dumitru2000 dumitru2000 Suspendarea activitatii expira in 2 zile. Trebuie mers la ONRC cu o hot AGA prin care se mentioneaza ca deoarece expira suspendarea , se hotaraste reluarea ... (vezi toată discuția)
Iesire din conservare srl WEO WEO Cu trei ani in urma am facut actele la Registrul comertului pentru intrarea unui SRL in conservare (cu scopul de a scapa de impozitul forfetar de atunci). In 4 ... (vezi toată discuția)
Reactivare firma suspendata sabina56 sabina56 Buna ziua.As dori sa stiu ce procedura trebuie urmata ptr.a reactiva o firma suspendata in 2009.Ce acte trebuie.Firma are sediul expirat.Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)