avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale suspendare activitate societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

suspendare activitate societate

Buna ziua,
Daca o societate a avut activitatea suspendata pe o perioada de 3 ani, poate sa solicite reluarea activitatii si apoi sa o suspende din nou?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 12:56, 25 August 2011
Ideal ar fi sa sa lasati sa treaca cei trei ani pentru care s-a facut suspendarea, pentru ca registrul comertului sa va reia din oficiu activitatea fara cheltuieli. Dupa trecerea a cel putin o zi de la reluarea activitatii(din oficiu) puteti sa depuneti o noua hotarare de suspendare a activitatii pe o perioada de trei ani.
am si eu urmatoarea problema:o societate suspendata vrea sa schimbe sediul social.Din cate stiu trebuie mai intai sa se reactiveze,sa schimbe sediul si apoi sa se suspende din nou,corect?alceva ce mai trebuie,are si regim derogatoriu de la administratie.
Daca nu va avea activitate desi isi muta sediul, de ce si-ar relua activitatea....? Este adevarat ca in practica unor registre din tara se cere reluarea activitatii concomitent cu unele modificari ale actului constitutiv, dar din punctul meu de vedere nu este corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reactivare firma suspendata sabina56 sabina56 Buna ziua.As dori sa stiu ce procedura trebuie urmata ptr.a reactiva o firma suspendata in 2009.Ce acte trebuie.Firma are sediul expirat.Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Suspendarea unei societati comerciale pe 3 ani inteligentcareer inteligentcareer am si eu urmatoarea problema societate suspendata vrea sa schimbe sediul social.Din cate stiu trebuie mai intai sa se reactiveze,sa schimbe sediul si apoi sa ... (vezi toată discuția)
Firma suspendata homereg homereg la trecerea perioadei de suspendare ce este obligatoriu sa faca un SRL ?, care nu mai are activitate si nu va mai avea ?? si nici nu vrea ... (vezi toată discuția)