avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suspendarea unei Societati Comerciale pe 3 ani
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendarea unei Societati Comerciale pe 3 ani

am si eu urmatoarea problema societate suspendata vrea sa schimbe sediul social.Din cate stiu trebuie mai intai sa se reactiveze,sa schimbe sediul si apoi sa se suspende din nou,corect?
Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 06:14, 8 August 2012
Da, nu se pot face mentiuni atat timp cat societatea se afla in stare de suspendare la Registrul Comertului.
Din cate stiu eu se pot face mentiuni la registrul comertului chiar si in perioada suspendarii, nu se pot desfasura activitati din cele prevazute in obiectul de activitate al societatii si incasa venituri...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate societate Loredana Pampu Loredana Pampu Buna ziua, Daca o societate a avut activitatea suspendata pe o perioada de 3 ani, poate sa solicite reluarea activitatii si apoi sa o suspende din ... (vezi toată discuția)
Schimbarea sediului unei societati suspendate Dorina87 Dorina87 Buna seara, O societate suspendata isi poate muta sediul social? Poate avea loc cesionarea partilor sociale intre asociati in perioada suspendarii societatii? ... (vezi toată discuția)
Reactivare srl suspendat in 2010 cristinaurian cristinaurian Buna ziua. Doresc sa reactivez un SRL suspendat la Reg. Com. in 2010.Va rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarele: 1. daca activitate principala va fi o alta ... (vezi toată discuția)