avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reactivare Srl suspendat in 2010
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reactivare Srl suspendat in 2010

Buna ziua. Doresc sa reactivez un SRL suspendat la Reg. Com. in 2010.Va rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarele:
1. daca activitate principala va fi o alta existenta in statut trebuie sa obtin Certificat constatator pentru aceasta din urma sau pot functiona si in vechea formula
2. daca veniturile vor putea fi impozitate cu 3% avand in vedere ca nu a fost depusa notificarea la Adm. Fin. pana la 31.01.2011. Celelalte conditii sunt indeplinite. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cristinaurian , utilizator 21:02, 5 Iulie 2011
Referitor la prima problema pot sa va spun ca trebuie sa depuneti la registrul comertului o hotarare prin care reluati activitatea, alaturi de cererea de inregistrare si declaratia model 3 prin care va trebui sa autorizati obiectul(obiectele) pe care doriti sa le desfasurati. ,, Vechea formula" - daca va referiti la activitatile care au fost autorizate anterior suspendarii activitatii societatii nu exista, deoarece la suspendare, registrul comertului v-a eliberat la cererea dvs. un certificat constatator in care scrie ca nu desfasurati nicio activitate.
Multumesc mult, partea a-2-a stiu ca trebuia sa o postez in alt topic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reactivare firma suspendata sabina56 sabina56 Buna ziua.As dori sa stiu ce procedura trebuie urmata ptr.a reactiva o firma suspendata in 2009.Ce acte trebuie.Firma are sediul expirat.Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Societate suspendata ion damaschin ion damaschin Buna ziua, Am o societate care este suspendata la ONRC. As vrea sa o reactivez. Ce trebuie sa fac in acest sens? Ce trebuie completat la ONRC? E nevoie de ... (vezi toată discuția)
Cod caen punct de lucru vasilemihaela23 vasilemihaela23 La un punct de lucru al societatii am autorizate mai multe coduri caen si acum vreau sa scot un cod dintre ele si celelalte coduri sa ramana ... (vezi toată discuția)