avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cod caen punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cod caen punct de lucru

La un punct de lucru al societatii am autorizate mai multe coduri caen si acum vreau sa scot un cod dintre ele si celelalte coduri sa ramana autorizate.Intrebarea mea este ce acte imi sunt necesare la registrul comertului?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 17:19, 16 Februarie 2010
Trebuie doar sa faceti din nou o cerere Declaratie model 3 pe care o luati de la Reg Com in care veti trece la punctul de lucru numai codurile pe care vreti sa le mentineti.
Declaratia o depuneti la Registru Com si vi se va emite un alt certificat constatator.
In felul asta constatatorul vechi prin care erau autorizate activitatile devine nul. Deci veti desfasura doar activitatile care vor figura pe noul constatator de activitati autorizate
Deci imi trebuie doar o hotarare a asociatului unic, cererea si declaratia model 3.Sa inteleg ca nu imi mai trebuiesc contractele de inchiriere si dovada propietatii pentru spatiile respective?
Daca aveti un certificat constatator prin care sunt autorizate anumite activitati, asta presupune ca punctul de lucru este infiintat, in concluzie nu mai este nevoie de actele doveditoare pt spatiu.

NU este nevoie de hotararea AGA, se va depune la dosar declaratia model 3 (se va completa asa cum a aratat victoriada), cerere tip, imputernicire si certificatul constatator pe care il aveti in prezent (in original).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Termen inregistrare cod caen nou la onrc ela-ela ela-ela Buna ziua Care sunt formalitalile de inregistrare a unui nou CAEN (completare activ. secundara) ce formulare se completeaza (declaratia 2 sau 3), ce acte ... (vezi toată discuția)
Completare obiect de activitate bettyna bettyna Buna ziua, Sper ca poate cineva sa ma ajute Firma la care lucrez s-a hotarat sa completeze obiectul de activitate ( sa adauge cateva coduri caen dar care ... (vezi toată discuția)