avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Activitate sorynagabryela

Activitate sorynagabryela

Răspuns la discuția Somaj
Poate nu m-am exprimat eu in mod corect...aceste persoane nu indeplinesc conditiile de pensionare, nici varsta, nici vechimea.. pur si simplu li s-a propus sa plece din societate pe baza de ordonanta ( cum sunt cazul pers ce au lucrat la CFR sau Radet) si li s-a oferit o suma ce totalizeaza un nr de 20 salarii. Intrebarea mea era daca in aceste conditii daca se angajeaza pentru o luna, doua la alt angajator mai pot beneficia si de ajutorul de somaj?
Multumesc anticipat!
Discuție Somaj
Buna ziua!
As vrea sa va intreb stiti cumva daca este posibil ca o persoana fizica caruia i-a incetat contractul de munca ca urmare a cererii personale de a iesi cu ordonanta ( contravaloare a nu stiu cate salarii exact) si care ulterior se angajeaza la o societate comerciala, poate dupa o luna sa intre in somaj de la acest din urma angajator, adica sa beneficieze si de ajutor de somaj?
Va multumesc
Răspuns la discuția Contract de inchiriere
Proprietar este asociatia familiala, iar persoana juridica chirias...stiti cumva un act normativ din care sa reiasa ca nu am obligatia de a inregistra acest contract ca si proprietar asociatie familiala?
Multumesc frumos
Buna ziua!

As vrea sa stiu, va rog, daca un contract de inchiriere incheiat intre o asociatie familiala si o persoana juridica trebuie inregistrat la Administratia financiara?
Răspuns la discuția Exista vreun contract?
Multumesc mult!
Răspuns la discuția Exista vreun contract?
Dar o conventie civila nu ar fi valabila? Multumesc
Buna ziua!

As dori sa stiu ca reprezentant al unui SRL daca pot incheia vreun contract/conventie etc cu o persoana fizica grafician care ma poate ajuta cu niste grafice, desene pentru reclama? Mentionez ca respectivul grafician nu are PFA.
Exista oare vreo cale sa inchei un act valabil cu aceasta persoana?
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția concediere
Va multumesc.... am sa caut pe undeva ceva informatii despre asta. Firma este de contabilitate si are 4 salariati, este un srl. Oricum va multumesc mult!
Răspuns la discuția concediere
Cu privire la salariile compensatorii, unde pot verifica daca sunt prevazute in ccm aplicabil angajatorului? pt ca regulament intern nu exista...
Discuție concediere
Buna ziua!

Tocmai ce am fost anuntata ca incepand de azi postul meu se desfiinteaza, urmand sa mi se desfaca contractul de munca cu art. 65 alin. 1 Codul muncii. Asa ca de zi ma aflu in termenul de preaviz de 20 zile si in cautare de alt loc de munca.
As vrea sa va intreb care sunt drepturile mele salariale aferente...din cate stiu preavizul se plateste integral, dar mai am dreptul si la altceva, avand in vedere ca mi se desfiinteaza postul?
Va multumesc mult!