avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de inchiriere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de inchiriere

Buna ziua!

As vrea sa stiu, va rog, daca un contract de inchiriere incheiat intre o asociatie familiala si o persoana juridica trebuie inregistrat la Administratia financiara?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 10:39, 21 Aprilie 2012
Daca proprietarul este persoana juridica sau asociatie familiala nu se inregistreaza deoarece se inregistreaza venitul realizat din chirie in evidentele contabile.
Proprietar este asociatia familiala, iar persoana juridica chirias...stiti cumva un act normativ din care sa reiasa ca nu am obligatia de a inregistra acest contract ca si proprietar asociatie familiala?
Multumesc frumos
Gasiti aici baza legala
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare contract inchiriere proprietate comuna - asociatie de proprietari Rusty Rusty Asociatia de proprietari a inchiriat un spatiu din proprietatea comuna catre o societate care urmeaza sa desfasoare comert cu amanuntul. 1. Are asociatia de ... (vezi toată discuția)
Inchiriere imobil alina06 alina06 Buna ziua, sunt proprietara unei garsoniere pe care in luna oct a acestui an am inchiriat-o cu contract pe 6 luni, contract inregistrat ulterior la ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere , locator-persoana juridica, locatar-persoana fizica hambra hambra O persoana juridica poate inchiria un imobil unei persoane fizice? Daca da, ce fel de contract este valabil si unde trebuie inregistrat? cu multumiri. (vezi toată discuția)