avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Activitate ANNA DOBRESCU

Activitate ANNA DOBRESCU

Daca doresti sa ai ca job"executari silite" ce trebuie sa faci, sunt cursuri ceva sau este un institut?
ia uitati ce am gasit: Consiliul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania a elaborat un proiect prin care reglementeaza conditii mai transparente de admitere cu scutire de examen in profesia de avocat.
dar nu le merge site-ul astora sa citesc mai multe detalii sa vad maine.
eu credeam ca imi raspune cineva, dar vad ca lumea e interesata sa faca pe desteapta, am auzit si eu un zvon draga e bine?
pai eu de ce intreb? tocmai ca nu am informatii in acest sens.
oare de cand o fi valabil de anu asta sau la anu?

multumesc
deci pe mine m-au sunat si vodafone si cosmote si mi-au zis ca acest proiect de lege nu se refera la contractele in derulare, eu nu stiu ce sa cred, nu or vrea probabil, eu nu am nervi sa ma judec cu ei.
asta e romanica noastra de .....
VREAU SA VA SPUN CU TRISTETE CA DESI E PUBLICAT IN MONITORUL OFICIAL DIN 2 IULIE COSMOTE SI VODAFONE SPUN CA INCA ESTE IN PROMULGARE SI NU A INTRAT IN VIGOARE.
LE-AM TRIMIS CE MI-ATI DAT DVS SI TOT DEGEABA NICI NU STIU CE SA FAC, SA FAC RECLAMATIE LA OPC?
Proiectul de Lege pentru modificarea art.84 din Legea nr.296/2004 privind Codul consumului şi a Legii nr.193/2000 privind clauzele abuzive din contractele încheiate între comercianţi şi consumatori a fost avizat cu 250 de voturi pentru, unul împotrivă și două abțineri.


Potrivit unui legi avizată de Camera Deputaților, clienții firmelor de telefonie mobilă și cablu nu vor mai plăti taxa de reziliere a contractelor, dacă aleg să renunțe la abonament înainte de termenul stabilit. Asociația Operatorilor Mobili din România susține că unul dintre efectele negative ale acestei decizii ar putea fi reducerea sau chiar dispariția de pe piață a ofertelor de abonamente cu telefoane la prețuri reduse.

Senatorii, susținuți de Agenția pentru Protecția Consumatorilor, au elaborat o lege care va elimina taxa de reziliere a contractelor de telefonie mobilă și internet. Mai precis, textul legii prevede că abonații pot renunța unilateral la contractul încheiat cu un operator, chiar înainte de termenul prevăzut în act. “Prin această lege este interzisă taxa de reziliere, de exemplu, dacă faceți un contract cu un operator de internet pe doi ani și după o lună sau două modemul nu funcționează puteți să renunțati la acel contract fără să mai plăți contravaloarea lunilor până la încheierea abonamentului sau o eventuală taxă”, arată senatorul Iulian Urban, inițiatorul acestei legi. El spune că scopul acestei legi este să-i protejeze pe consumatori de eventualele abuzuri - taxe de reziliere uriașe, prevăzute în contractele încheiate cu operatorii

Proiectul, inițiat în toamna anului trecut, a fost avizat astăzi de Camera Deputaților, care este cameră decizională. “Astăzi a fost avizat de Camera Deputaților și a fost înaintat spre promulgare Președintelui, în câteva zile urmând să fie publicat în Monitorul Oficial”, arată Urban.

Proiectul de Lege pentru modificarea art.84 din Legea nr.296/2004 privind Codul consumului şi a Legii nr.193/2000 privind clauzele abuzive din contractele încheiate între comercianţi şi consumatori a fost avizat cu 250 de voturi pentru, unul împotrivă și două abțineri.

Asociația Operatorilor Mobili din România consideră că unul dintre efectele negative posibile ale acestei decizii ar putea fi reducerea dramatică sau chiar dispariția de pe piață a ofertelor de abonamente insotite de telefoane la prețuri reduse. "Deși în aparență proiectul este prezentat a conferi consumatorilor unele avantaje, în realitate este posibil ca aceasta măsură să afecteze în mod negativ interesele utilizatorilor finali", se arată în comunicatul asociației.
pai stiu eu??!! asta cer angajatorii in anunturile de angajare vezi ex HIDROELECTRICA pe ejobs doar unul din ele, nimeni niciodata nu a zis ceva de "pro jure"asta....altfel intrebam si de el.