avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 268 soluții astăzi
Forum Activitate marianburcea

Activitate marianburcea

Buna seara !

A scris acum cateva zile si nu am inteles nimic va rog daca ma poate ajuta cineva.
Locuiesc intrun bloc la ultimul etaj blocul are acoperis ,din cauza ca este vechi a inceput sa ploua si mi sa udat tavanul,acoperis reparat de mine cu 2 ani in urma care ma costat aproape 100 mil din bani mei .In urma cu 1 saptamina am solicitat presedintelui de bloc sa faca sedinta cu locatari si mi sa raspuns sa chem eu locatarii daca vreau sa repar acoprisul .In situatia in care eu il repar si nu primesc bani pot sa solicit in instanta folosirea podului sa-l masardez.Ce pot face in situati de fata sa ii dau in judecata
Buna ziua

Locuiesc intr-un bloc la ultimul etaj adica 3 ,bloc cu acoperis ,din cauza ca acoperisul este foarte vechi a inceput sa ploua in casa .
Vreau sa repara acoperisul sa schimb tigla cu tabla deorece nu mai suporta lemnul si asi dori daca il repar sa pot sa-l folosesc ca masarda pentru mine doar partea de pod de deasupra mea proprietari din bloc nu vor sa-mi dea bani pentru reparatie
Trebuie sa cer acordul tututror sau 50+1 pentru masardare.

Va multumesc
Buna ziua

Locuiesc in Popesti stau la ultimul etaj ,adica 3 vreau sa masardez podul .
Am discuta cu vecini sa reparam acoperisul si mi-au raspuns ca la ei nu ploua de aceia doresc sa mi repar singur acoperisul in parte mea si sa-l masardez,blocul are acoperis din tigla si vreau sa pun tabla ca este mai usoara
Nu stiu ce acte imi sunt necesare trebuie acordul tuturor proprietarilor sau 50+1din proprietari,2 nu sunt de acord cei de sub mine ca o sa am eu mai mult spatiu,dar la mine ploua in casa.

Va multumesc