Depinde care a fost motivul legat de faruri.
Cu siguranță nu a fost legat de reglarea (dereglarea) lor ci de bec ars sau faruri murdare. Aici nu ajută hârtia de la RAR.
Dacă amenda este pentru faruri dereglate și constatarea RAR are o dată ulterioară celei a PV constatarea RAR iarăși este inutilă. Se poate doar concluziona că defecțiunea a fost remediată.
Concluzia mea ?
Inainte de a pleca la drum verificați starea tuturor luminilor, ștergeți de noroi dispersoarele, luneta și numerele de înmatriculare.
Bună ziua, mama având statut de refugiat a beneficiat de o indemnizație de 350 lei pe an, în total cca 1750 lei. De la 01.01.2022 copiii a căror părinte a avut această indemnizație beneficiază și ei în calitate de urmaș.
Intrebarea: care este suma indemnizației de care poate beneficia copilul urmaș ?
Cu mulțumiri
Nic.Cic
Utilizator 5din 7 utilizatori consideră acest răspuns util
Angajatorul are obligația de a asigura condiții de muncă pentru toți salariații inclusiv pentru protejarea sănătății. Dacă există suspiciunea că unul dintre angajați prezintă potențial pericol pentru sănătatea celorlalți poate interzice accesul acestuia la locul de muncă. ITM-ul ce să facă ? Poate doar să-l felicite pe angajator că îi protejează pe ceilalți.
Nic.Cic
Utilizator 6din 6 utilizatori consideră acest răspuns util
Asociația de proprietari nu are nicio legătură cu parcarea închiriată de primărie. Mai mult ca sigur, administratorul vânează acel loc. Nici nu aveați ce să discutați cu administratorul legat de acest subiect. Așa ați ridicat mingea la fileu. Eu aș proceda în felul următor. 1. Plata locului de parcare respectiv, on-line. 2. La caseria primăriei împreună cu talonul mașinii. LOCUL DE PARCARE ESTE AL AUTOVEHICOLULUI !!!! La toate locurile de parcare închiriate este vizibil numărul mașinii, nu numele proprietarului. Și asta cât mai repede căci altfel vă treziți că deja altă persoană a dobândit locul respectiv. Succes
Asa este...in decizia din 2006 emisa in baza L.19/2000, la punctul G apare la mine textul ”Puncte realizate (Fara S.V. in perioada 03.1970-03.1992)„. In decizia din 2012..nu mai apare aceasta specificare. Asta ar insemna ca l-au inclus automat. Oare????
Cum am scris mai sus...acum am observat ca la decizia initiala nu a fost luat in calcul sporul de vechime...duduia de la ghiseu spunindu-mi ca nu am nevoie de adeverinta pt. sporul de vechime. ..sa vad daca mai pot rezolva ceva...:(
Multumesc pt. raspunsuri
Verificat...nu apare nimic legat de sporul de vecime. Informatiile, atit in decizie cit si in anexa se refera la virsta, stagiile de cotizare...atit. Ma duce la concluzia ca nu a fost luat in calcul...
Multumesc tuturor pentru raspunsurile trimise...Nu este ceea ce imi doream sa primesc...:magic: ..dar nu inseamna ca nu sunt corecte....
Cosultind documentele, am constatat ca la stabilirea punctajului mediu pentru pensia de invaliditate nu a fost luat in calcul sporul de vechime (L.57/1974 - art.66 (1)). La data depunerii dosarului am intrebat daca este nevoie de o adeverinta suplimentara pentru acest spor - raspunsul a fost NU - SE ADAUGA AUTOMAT pentru perioada 03.1970 - 03.1992. Intrebarea este: depunerea unei cereri pentru corectarea acestei erori...rezolva problema? sau bat drumurile aiurea?
Inca odata multumiri pentru raspunsurile primite ..
Cu stima, Nic Cic
Am consultat buletinul anexa - nu apare nicio pozitie cu sporul de vechime, spre exemplu. Probabil ca, asa cum am scris mai jos,la fel ca la stabilirea punctajului mediu anual la decizia din 2006 (invaliditate) acest spor nu a fost luat in considerare nici acum...este destul de greu de verificat....solutia o vad prin contestarea deciziei actuale
Bunaziua, este posibil ca un pensionar pentru invaliditate gr.III, la implinirea virstei standard pentru limita de virsta, deci la recalculare, sa primeasca un plus de numai 60 lei. Mai exact pensia pentru invaliditate a fost stabilita in cuantum de 857 lei, iar cea pentru limita de virsta in cuantum de 917 lei. Este o greseala de calcul? Sau este nevoie de o contestatie privind calculul...
Cu stima,
Are loc Adunarea generală. In unanimitate se decide înlocuirea actualului președinte.
Dar, nici un locatar nu acceptă să fie ales președinte.
INTREBARE: se poate constitui un Comitet al asociației, care să preia activitatea președintelui (soluție agreată de locatari) și să asigure desfășurarea activității în continuare?
Cu stimă
În luna mai 2012, îndeplinesc condițiile de pensionare (conform vârstei și stagiului minim de cotizare)
Întrebare: Este obligatorie pensionarea mea la această dată, sau pot continua activitatea până la împlinirea vărstei de 65 de ani?