Mă număr şi eu printre cei care au susţinut şi vor mai susţine acest examen.
Citesc mesajele postate aici pe formun dar, din păcate, timpul nu prea imi permite mai mult.....aşa că, şi dacă scriu mai rar vă urmăresc in permanenţă.
Văd că v-aţi apucat serios de grile....personal sunt puţin reţinută.
Am rezolvat cartea prof. Voineag de 3 ori pentru admiterea din 2008, deci am facut aproximativ 8000-8400 de teste grile.
Atunci am considerat că este un lucru enorm de important.....acum am convingerea că este nult mai important să stăpânesti materia.
Dacă conoşti teoria sunt şanse să ai un punctaj bunicel....pe când dacă rezolvi grile în neştire nu sunt sigură că se poate obţine un punctaj extraordinar.
Este întradevăr foarte important exerciţiu şi raţionamentul pe care ţi-l formezi dar eu nu-mi voi mai pierde timpul rezolvând grile.
Studiu....studiu....şi air studiu.
Am si eu o intrebare: detin un autoturism in leasing si am intarziat cu achitarea facturilor care se emit lunar, o perioada de aproximativ 4 luni, fapt pt. care am achitat penalitatile prevazute pt intarziere. La un moment dat acumuland un nr. de 4 rate restante s-a prezentat la mine anagajatul firmei de leasing cu care am semnat contractul, care mi-a pus in fata un angajament de plata care cuprindea suma restanta cu tot cu penalitati pe care le datoram firmei respective.
Am fost intrebata daca doresc sa achit ratele, iar eu fiind de buna credinta am semnat acest angajament prin care ma obligam ca in termen de 2 saptamani sa achit datoria, lucru pe care l-am si facut la termenul prevazut in acel angajament.
Ulterior, in afara facturii care se emite lunar si care contine rata lunara am primit si o alta factura prin care eram anuntata ca trebuie sa achit o suma consirabila, aceasta reprezentand ,,servicii colectare debit".
Va rog sa-mi raspundeti daca este posibil ca pentru aceeasi fapta (neachitarea ratelor la termen) sa supor doua consecinte (penalitati + aceasta taxa ,,colectare debit" si cum as putea ataca in instanta aceasta factura.
Multumesc...
Multumesc...cu siguranta voi urmari, cred ca e important si de mare ajutor daca paticipi la astfel de pretestari avand in vedere ca, in anii anteriori, au fost persoane care daca ar fi obtinut un punctaj mai bun la rationament ar fi reusit.
Am sustinut si eu acest examen de 3 ori iar in acest an am obtinut 69 de puncte.As avea rugamintea pentru cei care au participat la toate cele trei probe sa postati mai multe intrebari din cele care v-au fost adresate la interviu.dar pentru rationament logic cum v-ati pregatit ?