avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Activitate camyyb

Activitate camyyb

Discuție mostenire
buna ziua..actual,sunt in proces cu credite la niste banci,proces care dureaza inca,mentionez ca aceste credite sunt pe numele meu ce-i drept,dar luate de alta persoana care intre timp nu le-a mai achitat si am intentat proces impotriva acestei persoane..voiam sa stiu,in acest caz,eu pot sa intestez ceva pe numele meu,de exemplu,sa cumpar o masina?sau bancile ma asteapta la colt?o alta intrebare::daca nu imi pot intesta nimic pe numele meu,cum ar putea mama sa faca sa imi lase o mostenire?banca se poate atinge de o mostenire,sau exista o alta cale ca eu sa intru in posesia unui apartament,de exemplu?multumesc
Răspuns la discuția impartirea mostenirii
am inteles...va multumesc din suflet ptr raspunsuri si numai bine va urez
Răspuns la discuția impartirea mostenirii
am inteles..dar poate mama sa faca vreun act in care sa precizeze ca partea ei ,adica jumatatea din apartament,sa revina mie,asta bineintels dupa decesul ei..ce ar trebui sa faca in acest caz,unde sa se adreseze?multumesc ptr raspuns
buna seara..mama e recasatorita iar urma acestea casnicii a avut un alt fiu.noi suntem 2 frati vitregi.tatal vitreg de putin timp a decedat,lasand in urma un apartament care a fost cumparat multi ani in urma jumatate cu mama..intrebare:..cum se face dezbaterea mostenirii ,iar eu ca fiica vitrega ce parte pot avea?tin sa mentionez ca doar mama si fratele vitreg poarta acelasi nume,al decedatului..eu dealtfel port numele tatalui natural..am domicilui acolo si eu..pot mosteni partea mamei de drept sau ce trebuie ea sa faca sa poata lasa partea ei mie?
Răspuns la discuția denunt
in primul rind,iti multumesc pt raspuns,iti spun sincer ca m-ai mai linistit putin..deci,lucrurile nu stau cam pe roze,am facut creditul,ca o cretina ce am putut fi,in ideea de a o ajuta pe madam administrator,si cu gindul si increderea ca plateste,cunoscind-o in mod personal si avind incredere in ea..dar in ziua de azi nu poti sa mai ai incredere in nimeni...ideea este ca eos mi-a spus ieri ca ar cam fi timpul sa incep sa platesc,cu toate ca i-am explicat situatia...de faptul ca inregistrreaza convorbirile,nu stiam,ca de altfel,m-a auzit ea ieri,pt prima si ultima dataX-(as vrea sa fac un apel la toate persoanele de bine din orice colt de lume...nu aveti incredere in persoane pe care spuneti si credeti ca le cunoasteti,pt ca acele persoane profita de acest lucru si apeleaza la ajutorul vostru,dar tot acele persoane,va duc de nas si va lasa in ra..t pina peste cap...aveti grija pe cine ajutati si daca ajutati pe cineva,faceti un act prin care persoana respectiva sa isi asume toate responsabilitatile...nu faceti ca mine,ca eu am fost o idioata,si acum pling consecintele...dar,asta-i viata,astia-s oamenii,din pacate...va urez numai bine si deschideti ochii bine,inainte de a face un pas...din italia,va urez toate cele bune:)
Răspuns la discuția denunt
va multumesc pt raspuns...adica,sunt buna de plata,intr-un final...mda..am inteles,stiti ,este o vorba care zice ca facerea de bine...mai departe cred ca cunoasteti...si acum cu eos,cum o scot la capat?ce mi se poate intimpla,daca eu sunt in strainatate si fara bunuri?ca,sincera sa fiu,am plecat din tara,nu pt ca o duceam foarte bine...va multumesc din nou si va doresc o zi buna
Discuție denunt
buna ziua...as vrea sa va aduc la cunostinta si cazul meu..in 2004,am facut un credit pt administratoarea de la o gradinita,pt a nu pirede locul de munca,caci asa ne ameninta...a platit doar 4 rate,dupa care n-a mai platit deloc...anul acesta gradinita a falimentat,datorita miliardelor pe care d-na administratoare nu le-a platit...dupa 5 ani,EOS,m-a sunat in italia si mi-a spus de plata creditului...ce ma sfatuiti?cum sa fac o plingere la politie,cind eu sunt in italia impotriva d-nei administrator?d-na administratoare de la acea gradinita,a facut fals in acte,marindu-mi salariul la aproape triplu,pt a putea face creditul de care avea nevoie...si inca ceva...mai sunt si alte foste angajjate care sunt in aceeasi situatie...va multumesc anticipat...