buna ziua..actual,sunt in proces cu credite la niste banci,proces care dureaza inca,mentionez ca aceste credite sunt pe numele meu ce-i drept,dar luate de alta persoana care intre timp nu le-a mai achitat si am intentat proces impotriva acestei persoane..voiam sa stiu,in acest caz,eu pot sa intestez ceva pe numele meu,de exemplu,sa cumpar o masina?sau bancile ma asteapta la colt?o alta intrebare::daca nu imi pot intesta nimic pe numele meu,cum ar putea mama sa faca sa imi lase o mostenire?banca se poate atinge de o mostenire,sau exista o alta cale ca eu sa intru in posesia unui apartament,de exemplu?multumesc
”eu pot sa intestez ceva pe numele meu,de exemplu,sa cumpar o masina?sau bancile ma asteapta la colt?o alta intrebare:aca nu imi pot intesta nimic pe numele meu,cum ar putea mama sa faca sa imi lase o mostenire?banca se poate atinge de o mostenire,sau exista o alta cale ca eu sa intru in posesia unui apartament,de exemplu?multumesc”
Țin să cred că vă referiți la expresia ab intéstat loc. adj. (jur.; despre o succesiune) care se află în absența unui testament, situație în care legea reglementează transmiterea bunurilor.
1) dacă o cumpărați cu bani în numerar, DA ;
2) dacă o altă bancă vă acceptă, DA, încercați doar nu vă sancționează cu nimic ;
3) ca moștenire lăsată de mama : moștenirea e după un defunct nu după vii.Vă poate lăsa la momentul decesului iar banca vă poate urmări continuu și dacă aveți alte bunuri materiale vă poate executa (dar le puteți motiva ca fiind ale fratilor, rudelor) chiar și din salariul dvs.
Restanta banca
RalucaDimian
Buna seara ,
Va rog sa-mi dati un sfat referitor la urmatoarea problema:
Am facut un imprumut la banca in urma cu 5 ani si au mai ramas de platit inca ... (vezi toată discuția)