buna ziua...as vrea sa va aduc la cunostinta si cazul meu..in 2004,am facut un credit pt administratoarea de la o gradinita,pt a nu pirede locul de munca,caci asa ne ameninta...a platit doar 4 rate,dupa care n-a mai platit deloc...anul acesta gradinita a falimentat,datorita miliardelor pe care d-na administratoare nu le-a platit...dupa 5 ani,EOS,m-a sunat in italia si mi-a spus de plata creditului...ce ma sfatuiti?cum sa fac o plingere la politie,cind eu sunt in italia impotriva d-nei administrator?d-na administratoare de la acea gradinita,a facut fals in acte,marindu-mi salariul la aproape triplu,pt a putea face creditul de care avea nevoie...si inca ceva...mai sunt si alte foste angajjate care sunt in aceeasi situatie...va multumesc anticipat...
In primul rand nu am inteles partea cu "va ameninta"! In ce sens va ameninta?
In al doilea rand , faptul ca doamna administrator de la gradinita a falsificat actele dvs si ale altor angajate pentru a obtine credite pe numele dvs nu va absolva de vina intrucat dosarul de credit de la banca si incasarea creditului le-ati semnat dvs! Deci ati fost de acord cu acele falsuri!
B-)
va multumesc pt raspuns...adica,sunt buna de plata,intr-un final...mda..am inteles,stiti ,este o vorba care zice ca facerea de bine...mai departe cred ca cunoasteti...si acum cu eos,cum o scot la capat?ce mi se poate intimpla,daca eu sunt in strainatate si fara bunuri?ca,sincera sa fiu,am plecat din tara,nu pt ca o duceam foarte bine...va multumesc din nou si va doresc o zi buna
Daca nu aveti bunuri , creditorii va pot propri din salariu , astfel incat totalul datoriilor dumneavoastra sa nu depaseasca 50 % din venitul net .
Avand in vedere faptul ca recuperatorii de creante inregistreaza toate convorbirile , si pentru ca dumneavoastra nu aveti bunuri proprii si nici bani , asta inseamna ca nu trebuie sa discutati cu ei , deoarece orice spuneti poate fi folosit impotriva dumneavoastra !
Daca va mai suna si va intreaba daca dumneavoastra suneti camyyb , le spuneti ca nu intelegeti si ca nu aveti ce discuta cu persoane necunoascute , si tot asa pana la adanci batraneti .
Trebuie sa veniti si cu mai multe amanunte , ca poate creditul s-a prescris .
Avand in vedere faptul ca nu aveti bani , nu trebuia sa discutati deloc cu EOS .
in primul rind,iti multumesc pt raspuns,iti spun sincer ca m-ai mai linistit putin..deci,lucrurile nu stau cam pe roze,am facut creditul,ca o cretina ce am putut fi,in ideea de a o ajuta pe madam administrator,si cu gindul si increderea ca plateste,cunoscind-o in mod personal si avind incredere in ea..dar in ziua de azi nu poti sa mai ai incredere in nimeni...ideea este ca eos mi-a spus ieri ca ar cam fi timpul sa incep sa platesc,cu toate ca i-am explicat situatia...de faptul ca inregistrreaza convorbirile,nu stiam,ca de altfel,m-a auzit ea ieri,pt prima si ultima dataX-(as vrea sa fac un apel la toate persoanele de bine din orice colt de lume...nu aveti incredere in persoane pe care spuneti si credeti ca le cunoasteti,pt ca acele persoane profita de acest lucru si apeleaza la ajutorul vostru,dar tot acele persoane,va duc de nas si va lasa in ra..t pina peste cap...aveti grija pe cine ajutati si daca ajutati pe cineva,faceti un act prin care persoana respectiva sa isi asume toate responsabilitatile...nu faceti ca mine,ca eu am fost o idioata,si acum pling consecintele...dar,asta-i viata,astia-s oamenii,din pacate...va urez numai bine si deschideti ochii bine,inainte de a face un pas...din italia,va urez toate cele bune:)
Daca cei de la firma de recuperari inregistreaza convorbirea telefonica , este obligatoriu sa va instiinteze de acest lucru inainte de a incepe discutia !
Si trebuie sa se prezinte foarte clar , nu sa vina cu chestii de genul " Sunt de la firma EOS si .... bla , bla , bla . !
Poate ca in curand o sa apara si la noi legea falimentului personal , asa ca tineti-va tare pentru ca mai mult ca sigur ca si in Romania o sa fie promulgata o astfel de lege !
Datorii
fotolist
buna seara!am luat un credit de la bcr in 2007,pana in aprilie a.c,am platit,dar ramanand in urma cu vreo 3-4 rate.au inceput sa ma sacaie astia de la eos cu ... (vezi toată discuția)