buna ziua.
doresc sa va intreb si eu urmatorul lucru,deoarece imi este frica sa nu ajung la lucruri rele pentru mine.
de aproximativ 5 luni primesc pe adresa unde locuiesc(garsoniera cumparata de mine in urma cu un an)plicuri cu instiintare de executare silita pe numele altei persoane,cu somatii.am sunat la firma emitenta a acestor instiintari,eos ksi romania,si i-am anuntat ca acea persoana nu a fost niciodata proprietara aici si nici nu locuieste.operatorul cu care am vb a zis ca a sters adresa ,dar lunar tot sosesc astfel de plicuri.va rog sa-mi spuneti daca eu risc ceva,deoarece exista riscul ca intr-o zi sa ma trezesc cu executorul la usa .si dupa cate stiu, ei pot pune sechestru pe bunuri daca nu pot dovedi ca imi apartin(chitanta pe mobila,televizor etc nu le-am pastrat)
va rog,daca se poate sa-mi spuneti ce e de facut in acest caz.
firma pentru care se doreste recuperarea banilor este cetelem.
va multumesc.
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati denumiri recuperatori.
Beneficiati de facilitatea Editeza,,care va permite redeschiderea mesajului anterior si corectarea acestuia
2-Sechestru pe bunurile dvs nu se pot pune decat in situatia cand dv sca si persoana sunteti responsabil intr-un raport juridic obtinere credit,neachitata in termen si pentru achitarea caruia s-a dispus executarea silita.
In situatia mentionata,va revine obligatia sa comunicati oficial recuperatorului, faptul ca primiti la domiciliul dvs corespondenta unei persoane ,urmarite ca si debitor,pe care nu o cunoasteti .
@ynocentta multumesc frumos pentru ajutor :) desi conform Regulamentului, interventia dvs. ar putea fi considerata offtopic, sa speram ca si domnii administratori vor aprecia in consecinta si nu vor sterge discutia in cauza.
@florin83, va rog frumos sa stergeti denumirea societatii implicate in discutie deoarece ati incalcat Regulamentul de postare.In acest forum se discuta ideea si nu persoana fizica/juridica.