avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Creanta servicii telefonie mobila neachitata din ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Creanta servicii telefonie mobila neachitata din 2001-2002

Am facut un abonament la vodafone(connex)prin 2001-2002 si am girat cu contractul de apartament al parintilor(bineinteles l-am luat fara sa stie). Vreau sa va intreb, exista posibilitatea ca cei de la vodafone prin firme recuperatorii (EOS KSI)cu care lucreaza sa le poata scoate la licitatie apartamentul parintilor?
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 14:29, 9 Ianuarie 2010
Exista o asemenea posibilitate daca contractul constituie titlu executoriu adica daca se prevede ca se poate trece direct la executare silita in privinta apartamentului, insa va fi necesara interventia unui executor judecatoresc nu a unei firme de recuperare
niky_marius a scris:

Am facut un abonament la vodafone(connex)prin 2001-2002 si am girat cu contractul de apartament al parintilor(bineinteles l-am luat fara sa stie). Vreau sa va intreb, exista posibilitatea ca cei de la vodafone prin firme recuperatorii (EOS KSI)cu care lucreaza sa le poata scoate la licitatie apartamentul parintilor?


in nici un caz nu se ajunge la executare pe bunurile parintilor. contractul de proprietate al apartamentului l-ati folosit pt a demonstra ca locuinti la adresa de pe buletin ... este altceva.

insa, functie de situatie se poate ajunge la a va pune poprire pe salar sau sa va execute silit alte bunuri proprietatea dvs : casa, masina, mobilier, electrocasnice, etc ..:((

atentie insa, cred ca datoria dvs este prescrisa ... daca au trecut 3 ani de la ultima notificare primita sub semnatura sau plata ... inseamna ca nu mai aveti nimic de plata. oricum, este necesara interventia executorului judecatoresc si nu a unor firme de recuperare creante carora nu aveti nici o obligatie sa le raspundeti macar :stunned:
problema e ca in toti acesti ani au venit cateva plicuri(si cartonasul rosu cu Suna Urgent la numarul ....) in posta de la cei de la KSI si de vreo doua ori de la baroul din bucuresti..asa cam o data la un an- un an jum, dar de la vodafone nu am mai primit nimic de la inceput de cand mi au emis facturile atat.
majoritatea zic ca nu e nicio problema, ca datoriile se prescriu in 3 ani, dar la televizor recent am vazut ca o familie din iasi risca sa fie evacuati tot cu aceeasi problema.
cred ca in tara sunt sute sau mii de astfel de probleme, si oricum nu mi se pare corect ca dupa atatia ani dupa ce au crescut penalizari uriase sa patesti asa ceva, iar chemarea in instanta cred ca ar trebui adusa la cunostinta, sa ti vina la usa sa te informeze sa semnezi pt luarea la cunostinta, nu asa plicuri plasate in posta, de unde pot si disparea fara ca sa le mai vezi.
in instanta trebuie sa demonstreze creanta certa, lichida si exigibila ... faptul ca ati fost instiiintat de datorie ... cum o vor face daca dvs nu ati semnat de primire ???#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de recuperare datorii kamaya27 kamaya27 Buna ziua, Sunt proprietara unui imobil de un an si jumatate si se pare ca fostii proprietari au avut datoii la banci. mentionez ca apartamentul nu a fost ... (vezi toată discuția)
Buna seara va solicit ajutorul intr-o problema care vad ca nu ... camelia.marat camelia.marat Buna seara Va solicit ajutorul intr-o problema care vad ca nu are sfarsit. In 2010, fiica mea a facut un imprumut la banca, pe care nu a putut sa-l achite ... (vezi toată discuția)
Executare silita- somatie din partea firmei de recuperari creante cristian15coman cristian15coman Buna ziua!Va rog mult sa nu ocoliti acest mesaj.Am primit de la eos -ksi o notificare prin care in termen de 5 zile sa achit suma de 8271,97 pe care eu nu o ... (vezi toată discuția)