buna ziua! Va rog sa-mi spuneti si mie o solutie pentru urmatoarea speta:
un salariat al unei societati comerciale a fost numit prin act aditional sef la un punct de lucru al societatii. Dupa 1 an, a fost numit prin act aditional pe o alta functie, nemaiavand functia de sef, insa nu i s-a modificat si locul muncii. Dupa 2luni, conducerea ii face act aditional prin care s-a dorit schimbarea locului de munca de la punctul de lucru X la sediul societatii. Salariatul a refuzat semnarea actului aditional si i s-a dat o deciyie de schimbare a locului muncii pe motiv ca la punctul de lucru nu are ce face, iar la sediu este nevoie de el. Salariatul a atacat in instanta decizia. Va rog sa-mi dati o solutie cum as putea sau pe ce as putea merge ca sa castig procesul.Va multumesc!
Daca am studii superioare, dar ocup un post care nu necesita studii superioare, societatea e obligata sa ma plateasca cu salariu minim prevazut pentru studii superioare
Buna ziua ! As vrea si eu o solutie legala pentru urmatoarea speta:
Daca doresc destituirea unui director general la un SC sunt obligat sa-i ofer un alt post conform pregatirii sale profesionale? Daca da, care este procedura ce trebuie urmata si legea care prevede procedura!Va multumesc si astept urgent o solutie