avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters104700

Activitate ContSters104700

Răspuns la discuția somaj tehnic
Multumesc! Asa voi face!
pot face sesizare retroactiv?
noua ne-a spus ca nu vom fi afectati din punct de vedere al taxelor si al pensiei... s-a dovedit minciuna sfruntata.
am dovezi. mai pot fi luate in considerare la ANAF si ITM?
pe noi ne-a obligat! daca demonstrez asta inseamna ca demostrez ca a incalcat legea???
Discuție somaj tehnic
are angajatorul voie sa oblige angajatii sa vina la lucru in timpul somajului tehnic?
o persoana este salariata a unei firme.
acea persoana mai detine o firma proprie de prestari servicii.
tot acea persoana a incheiat cu firma la care este angajat, un contract de prestari sercivii pe firma pe care o are in particular.
este voie?
adica si salariat si colaborator cu accelasi beneficiar?
Răspuns la discuția taxe
angajatorul are un consilier economic care ascunde datele. nu am semnat nici un stat nicidata. nu se dau fluturasi de salariu :(
Discuție taxe
Buna ziua,
unde ma pot interesa daca angajatorul imi plateste mie ca angajat taxele (impozitul) din salariu si daca este la timp cu plata lor?
astept raspuns, multumesc.
Buna ziua,
daca angajatorul nu plateste salariile, pot cere eu sa fiu disponibilizata, sa intru in somaj de buna voie? Consider ca prin neplata salariului nu s-a respectat contractul dintre mine si angajator.
Ce drepturi am ca angajat? la mine in firma nu se comunica drepturile angajatului, doar obligatiile.
astept raspuns, multumesc mult.
multumesc pentru raspuns :)
o societate (SRL) impune angajatilor de a semna contracte de prestari servicii, pe langa directorul general, pentru a-i "responsabiliza"
este legal?
ce riscuri exista ?