avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii taxe
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

taxe

Buna ziua,
unde ma pot interesa daca angajatorul imi plateste mie ca angajat taxele (impozitul) din salariu si daca este la timp cu plata lor?
astept raspuns, multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:09, 6 Noiembrie 2012
Buna dimineata!

Direct la angajator, la biroul Financiar-Contabilitate. Acolo trebuie sa existe ordine de plata catre Trezorerie cu obligatiile de plata ale angajatorului, pe surse - Bugetul de Stat sau BASS- si pe luni.

Sau la Directia Generala a Finantelor Publice, printr-o cerere scrisa pe care o adresati acestora.
angajatorul are un consilier economic care ascunde datele. nu am semnat nici un stat nicidata. nu se dau fluturasi de salariu :(
Daca primiti salariul pe card, nu aveti cum sa semnati statul de plata. Dovada achitarii salariului, angajatorul o face cu ordinul de plata prin care vireaza banii pe card.

Adresati-va Directiei de Finante, daca nu reusiti sa obtineti informatii de la angajator. In bcazul in care banii nu ii primiti pe card, iar Dvs. nu ati semnat state de plata, puteti formula reclamatie la I.T.M.
Ultima modificare: Marți, 6 Noiembrie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stat de plata salarii lucyll lucyll Statul de plata salarii la o societate comerciala este document de confirmare plata salarii si este depus la ITM ? salariatii sunt obligati sa semneze aceste ... (vezi toată discuția)
State de plata - fluturasi salariu Silviu.ps Silviu.ps Buna, Care ar fi reglementarile in vigoare referitare la semnarea statelor de plata de catre angajat si distribuirea fluturasilor de salariu de catre ... (vezi toată discuția)
Ajutoooooooor - stat de plata adriant adriant Buna ziua, lucrez de 8 luni la o firma si nu am semnat niciodata stat de plata si nu am primit nici un fluturas de salariu. Este legal acest lucru? Daca in ... (vezi toată discuția)