avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Activitate RodyMonea

Activitate RodyMonea

Buna seara!
Ma aflu in fata unei situatii ciudate...

In urma cu 2 ani, langa o balta, am construit o casuta batraneasca din chirpici.
In acea perioada administram balta si am crezut ca este terenul baltii
De curand, am descoperit ca terenul tine de primaria din zona. Toate bune si frumoase!
Am solicitat de la primarie in scris lamuri in privinta terenului si pare sa mi confirme banuielile. Mi am aratat disponibilitatea de a inchiria terenul ori a-l concesiona.
Problema este in alta parte!
Am probleme cu noul adminstrator al baltii care pretinde ca acea casa trb s o eliberez... Nici nu am facturi ori acte care sa ateste materialele bagate...

Ce i de facut in acest caz?
Buna ziua!
Am achizitionat pe persona juridica un laptop HP (25 mai).

7 iunie: intrare in service HP, Service System Plus.

2 iulie: inca nimic rezolvat!

Va redau si fragmente din corespondenta:

"Tuesday, June 15, 2010 18:29:42:
Buna ziua!

S-a comandat piesa pentru laptop-ul dvs. - placa de baza. Din pacate,
termenul dat de HP pentru livrare este de 2 iulie 2010.

Daca doriti, puteti ridica temporar laptop-ul din service pana la
sosirea piesei. "

NU AM RIDICAT LAPTOPUL! NU AM DORIT SA SCAD ZILELE STATIONARII LAPTOPULUI IN SERVICE! Nu stiu daca acet lucru conta dar n-am vrut sa risc!

" Friday, July 2, 2010 15:46:47:
Buna ziua!

Placa de baza livrata de HP a fost defecta si s-a recomandat. Momentan nu am un termen de livrare sigur pentru aceasta piesa. Cand il voi avea voi reveni cu un mesaj."

CE e de facut?

Din cate stiu PJ nu pot sesiza OPC!...

Multumesc anticipat!

Buna seara,
As dori sa stiu daca poate fi publicata o corespondenta privata.
Acum 7 zile am apelat la serviciile unei firme de hosting, am inchiriat un spatiu pentru un blog personal . Cand am inceput sa am probleme cu blogul, am apelat la suportul lor... In scurt timp am fost jignita, am raspuns si eu , etc...
Acum, cei de la acea firma, cred ca incearca sa ma santajeze si ma ameninta ca fac publica corespondenta mea cu ei.
Mentionez ca ocup o functie importanta intr-o companie multinationala cunoscuta si, probabil, afland acest lucru, s-au gandit ca m-ar afecta un eventual scandal.

ce pot face?