avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Persoana juridica. Laptop achizitionat 25 mai. Intrare ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Persoana juridica. Laptop achizitionat 25 mai. Intrare in service: 7 iuni. Nimic rezolvat pana la 2 iulie

Buna ziua!
Am achizitionat pe persona juridica un laptop HP (25 mai).

7 iunie: intrare in service HP, Service System Plus.

2 iulie: inca nimic rezolvat!

Va redau si fragmente din corespondenta:

"Tuesday, June 15, 2010 18:29:42:
Buna ziua!

S-a comandat piesa pentru laptop-ul dvs. - placa de baza. Din pacate,
termenul dat de HP pentru livrare este de 2 iulie 2010.

Daca doriti, puteti ridica temporar laptop-ul din service pana la
sosirea piesei. "

NU AM RIDICAT LAPTOPUL! NU AM DORIT SA SCAD ZILELE STATIONARII LAPTOPULUI IN SERVICE! Nu stiu daca acet lucru conta dar n-am vrut sa risc!

" Friday, July 2, 2010 15:46:47:
Buna ziua!

Placa de baza livrata de HP a fost defecta si s-a recomandat. Momentan nu am un termen de livrare sigur pentru aceasta piesa. Cand il voi avea voi reveni cu un mesaj."

CE e de facut?

Din cate stiu PJ nu pot sesiza OPC!...

Multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: RodyMonea , utilizator 01:23, 5 Iulie 2010
nici un raspuns? :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectie firma mihailnegoita mihailnegoita Buna ziua. In primul rand, imi cer scuze daca nu postez unde trebuie. Am cumparat recent un laptop pe firma. Laptopul se afla actualmente in service-ul ... (vezi toată discuția)
Service, produs defect, protectia consumatorului roxana2016 roxana2016 Buna Ziua! Am cumparat un laptop acum un an si jumatate de la firma Domo. Laptopul s-a defectat iar Domo a dat faliment. Altex a sustinut in presa ca a ... (vezi toată discuția)
Probleme laptop_intentare proces cristyne1602 cristyne1602 Buna, Am cumparat un laptop produs de o firma renumita in februarie 2012. De atunci pana in prezent, acest laptop s-a stricat de 3 ori, de fiecare data ... (vezi toată discuția)