PFA si cod CAEN
Buna ziua ,va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie
Detin un PFA cu un cod CAEN ca si obiect de activitate si care nu se incadreaza la microintreprindere .
Intrebare
1. Pot sa deschid si un alt cod CAEN in acelasi PFA si ce implica (alt cont bancar,taxe si impozite mai mari,etc)
2 Pot sa deschid alt PFA
3 Alta varianta
Multumessc
Plata cote intretinere apartament inainte de dezbatere mostenire
Va rog sa mi spuneti daca platesc cotele de intretinere la un ap inainte de dezbatere mostenire in situatia cand mai exista si alti mostenitori care nu vor sa plateasca si cum recuperez aceste sume in momentul cand se dezbate mostenirea si devenim mostenitori. Multumesc
certificatul IML a fost scos pentru a se incheia un contract de intretinere si se mentioneaza in el motivul dar a fost folosit pentru incheierea unui testamen . Certificatul a depasit cu trei zile cele 30 de zile calendaristice de la data examinarii si testamentul totusi a fost incheiat. Intrebarea era daca se poate asa ceva sa l scoti ptr ceva si sa l folosesti la altceva
Va rog un răspuns. S a solicitat un certificat iml psihiatric PTR Batran 87 ani in vederea încheierii unui contract de întreținere. Certificatul a depășit termenul de valabilitate de 30 zile de la data examinării și cu toate că se stipula in el scopul a fost folosit PTR încheierea unui testament.
Întrebarea este dacă acest certificat eliberat PTR un act este folosit PTR un alt tip de act notarial .( În speță testament ) Testamentul este valabil?
deci trebuie sa astept hotararea judecatoreasca apoi cu ambele sa merg la notar. Dar daca dureaza anularea testamentului mai multi ani ? Care este termenul ptr succesiuni/
multumesc
Succesiune cu testament si legal
Buna ziua , va rog sa m raspundeti daca se poate
Matusa mea avea doua apartamente mostenite . Pentru fiecare apartament avea certificat de mostenitor. Matusa a facut testament laegatar particular pe un apartament .Matusa a decedat.
Eu sunt verisoara gr IV (nu mai sunt alti mostenitori)am dreptul legal la la un apartament iar testamentul l am contestat.
Întrebare
Pot face succesiunea separat adica ptr apartamentul legal la notar acum( exista certificat mostenitor ptr el) si anulare testament dupa hotararea judecatoreasca (exista certificat mostenitor pe el)separat tot la notar sau trebuie sa astept ptr intreaga masa succesorala.
Mentionez ca actiunea in instanta este doar ptr anulare testament
Multumesc