avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA si cod CAEN
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA si cod CAEN

PFA si cod CAEN
Buna ziua ,va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie
Detin un PFA cu un cod CAEN ca si obiect de activitate si care nu se incadreaza la microintreprindere .
Intrebare
1. Pot sa deschid si un alt cod CAEN in acelasi PFA si ce implica (alt cont bancar,taxe si impozite mai mari,etc)
2 Pot sa deschid alt PFA
3 Alta varianta
Multumessc
Ultima modificare: Marți, 17 Decembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 23:08, 20 Decembrie 2024
Clarificare: Poți să ai mai multe PFA-uri, fiecare cu un alt obiect de activitate?
www.avocatnet.ro/articol_589...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma sau pfa andreiunicat andreiunicat Buna tuturor , Am si eu o nelamurire de 2 ani ma ocup de pagini web freelancer mai bine zis pana acum nu am fost nevoit sa dau facturi sau chitanta pentru ... (vezi toată discuția)
P.f.a sau srl? solomcarmendamiela solomcarmendamiela am autorizatie de artificier, doresc sa-mi deschid o afacere in acest sens ( participare la festivitati, nunti, etc. cu jocuri de arificii).Am actele necesare ... (vezi toată discuția)
Deschidere cont bancar traducãtor autorizat/profesie liberala Ioana_Andreea Ioana_Andreea Buna ziua, Pentru a deschide PFA pentru traduceri (7430) trebuie sa merg la Registrul Comertului pentru Codul Unic de Inregistrare? Intreb asta pentru ... (vezi toată discuția)