avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata cote intretinere apartament inainte de dezbatere ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata cote intretinere apartament inainte de dezbatere mostenire ...

Plata cote intretinere apartament inainte de dezbatere mostenire
Va rog sa mi spuneti daca platesc cotele de intretinere la un ap inainte de dezbatere mostenire in situatia cand mai exista si alti mostenitori care nu vor sa plateasca si cum recuperez aceste sume in momentul cand se dezbate mostenirea si devenim mostenitori. Multumesc
Cel mai recent răspuns: viky56 , utilizator 17:50, 21 Noiembrie 2024
Doar prin instanta puteti sa va recuperati acei bani, daca unii nu sunt de acord sa se ajunga la o intelegere amiabila. Notarul nu are competente în acest exemplu.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare datorie la asociatia de locatari emanuil emanuil Buna seara. As avea o intrebare legata de titlul de mai sus : Poata Asociatia de Locatari sa te dea in judecata pentru intarziere de plata la intretinere, ... (vezi toată discuția)
Succesiune Pitesti Pitesti Buna ziua, as dori o indrumare privind o situatie in care se afla varul meu, casatorit si cu un copil de 25 de ani. Acesta locuieste de cand s-a nascut in ... (vezi toată discuția)
Mama mea m-a dat in judecata pentru fond -succesiune si evacuarea din casa Raluca_Claudia Raluca_Claudia Pe citatie scrie ca sunt obligata de a depune Intampinare cu 5 zile inainte de termenul stabilit pentru judecata. Pentru a ma face inteleasa cat mai usor voi ... (vezi toată discuția)