avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Activitate leustean

Activitate leustean

Răspuns la discuția amanare de lichidare
multumesc pt. raspuns.Ca o completare:mai sunt angajati fara contract(o persoana nici nu are buletin macar),dar cea mai mare parte sunt in regula si nu semnam nicaieri cand primeam salariul.
am lucrat doua luni la o firma (iasi) fara contract (la negru) pe post de dispecer .Nu le mergea prea bine si mi-am cautat ceva serios.Am gasit si am anuntat cu doua zile inainte ca nu mai vin (la vechiul servici).La inceput au zis ca e bine ca si asa nu au comenzi si sunt pe punctul de a reduce din personal si m-au asigurat ca voi primi restul de bani (lichidare).A trecut o luna de amanari ca imi dau luni , de luni - vineri ,de vineri- luni si ma amana ,ca nu au inacasari si nu au de unde sa-mi dea banii.Mai am vreo sansa sau cum as putea sa-i "oblig" sa mi-i dea (desi nu am semnat nici un contract - am dus actele dar au amanat semnarea contractului pe motiv ca nu au bani sa plateasca impozitul)
multumesc Edbah. pt. Daniela: cand am intrebat in ce zi sa vin dupa bani (lichidarea), mi s-a spus ca s-ar putea sa ne vedem la proces... lipsa mea nemotivata poate fi prejudiciu? (mentionez ca dupa 2 zile nemotivate mi-am depus demisia ulterior neacceptata)
multumesc Edbah. pt. Daniela: cand am intrebat in ce zi sa vin dupa bani (lichidarea), mi s-a spus ca s-ar putea sa ne vedem la proces... lipsa mea nemotivata poate fi prejudiciu? (mentionez ca dupa 2 zile nemotivate mi-am depus demisia ulterior neacceptata)
buna ziua, as vrea sa stiu daca mi se desface contractul de munca indisciplinar (3 zile nemotivate - nu mi-a acceptata demisia la zi), are voie angajatorul sa nu-mi dea restul de bani? si daca are motiv sa ma dea in judecata? (asa am fost amenintat)