avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Activitate claud1982

Activitate claud1982

in nomenclatorul muncii unde se incadreaza profilul de contabilitate si informatica de gestiune?:((:((:((:((:((:((:((:((:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
in nomenclatorul muncii unde se incadreaza profilul de contabilitate si informatica de gestiune?
[in nomenclatorul muncii unde se incadreaza profilul de contabilitate si informatica de gestiune?:(
:stunned:Va multumesc din suflet pentru promtitudinea cu care a-ti raspuns mesajului meu ,as mai avea o intrebare,eu in momentul de fata lucrez la departamentul credit control sefa mea a cerut la departamentul HR,modificarea functiei mele care in prezent este de operator comercial in economist si schimbarea incadrarii salariale,iar fata de la HR a obiectat ca trebui sa se intereseze la ITM cum imi schimba incadrarea deoarece pe diploma de licenta nu scrie economist asa ca..........?va rog imi pute-ti spune raspunsul ca sa stiu si eu.inca o data multumiri
Buna ziua revin cu urmatoarea intrebare cum voi fi trecuta in cartea de munca acum dupa ce am adus diploma de absolvire a facultatii de Stiinte Ecconomice profilul Contabilitate si Informatica de Gestiune si am luat si diploma de liceenta?
Va multumesc
in clipa in care am fost promovata nu s-a renegociat sariul ,doar mi s-a adus act-ul aditional in care era trecuta schimbarea functiei si atat iar sefa mea cand a vazut functia trecuta a intrebat-o pe fata de la HR ca de ce m-a trecut pe functie de operator comercial si nu pe cea de ecconomist ca doar am terminat studii ecconomice,din pacate raspunsul ei nu stiu care a fost.deci in cazul asta ce spune-ti e corect cum m-au incadrat profesional?
ok cum este posibil sa te chinui sa termini o facultate,iar altul care nu are decat liceul terminat sa fie incadrat cu aceiasi fnctie si ba chiar sa ia salariul mult mai mare?lamuriti-ma va rog mult :((
Buna seara apelez si eu la dvs cu rugamintea de a gasi un raspuns la intrebarea mea.In iulie 2008 am absolvit Facultatea de stiinte economice profil Contabilitate si Informatica de Gestiune la zi .Diploma de licenta urmand a mi fi eliberata de la institutia de invatamant luna aceasta.Problema mea este urmatoarea :de 5 ani jumate lucrez intr-o companie multinatioala am fost angajata pana in luna februarie pe postul de secretare ,iar din luna martie am promovata pe functia de operator comercial .Este corecta incadrarea facuta?tinand cont de faptul ca am fost licentiata in Studii Economice?mentionez ca salariul a ramas acelasi de secretara adica 1050 ron net.astept "cu sufletul la gura "raspunsul dumneavoastra.
Va multumesc pentru timpul acordat.