avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Activitate melaniapop

Activitate melaniapop

Buna ziua,pentru o firma cu activitatea suspendata este obligatoriu depunerea bilanțului ?va mulțumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumesc,m am îngrijorat deoarece a venit în posta un plic de la ceva firma care acorda credite și nu vreau sa fie probleme.
Buna ziua ,va mulțumesc mult pentru răspuns !
Buna seara,am cumpărat în luna decembrie 2020 un apartament și nici în ziua de azi foștii proprietari nu și au schimbat adresa,toată corespondența lor vine tot pe adresa mea, întrebarea mea este daca exista un termen limita până la care ei să își modifice cărțile de identitate cu o alta adresa ?cum pot fi obligați să facă preschimbarea de domiciliu?Va mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Buna seara
am o firma infiintata in anul 2011 si la care am suspendata activitatea din aseptembrie 2015.Anul acesta in luna mai am primit de la finante cum ca nu mai sunt nici platitor de Tva ca urmare a inactivitatii firmei ,mai trebuie acte depuse lunar la finante cu "0" ?si la ce interval ? va multumesc anticipat !
Răspuns la discuția custodie minor, iesire din tara
buna ziua
avand in vedere ca il cresc singura ,tatal copilului ne-a parasit la cateva luni de cand el s-a nascut,nu s-a interesat niciodata de copil ,sansele mele ca judecatorul sa fie intelegator nu sunt mai mari ? vreau doar sa merg cateva zile in strainatate nu sa ma mut definitiv acolo !
Răspuns la discuția custodie minor, iesire din tara
Va multumesc mult pentru promtitudine si ajutor !
Buna ziua
Am un baiat de 8 ani ,nu am fost casatorita niciodata cu tatal copilului ,el este trecut in certificatul de nastere ca si tata al copilului,daca vreau sa ies din tara am nevoie de acordul lui ?daca el refuza sa-mi dea acest acord trebuie sa ma adresez unui judecator ?
Va multumesc anticipat !
Răspuns la discuția probleme banca
Va multumesc pentru raspuns si timpul acordat ! Se poate ca aceasta prescriptie sa fie "ridicata " de catre un judecator si sa fiu urmarita pentru aceasta datorie ? Cei de la KRUK spuneau ca poate fii ridicata si ca un executor ma va contacta ca sa recupereze datoria !
Buna ziua
Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate la urmatoarea problema : in 2006 am luat un credit care nu l-am achitat iar in 2007 am fost cautata de un executor caruia i-am achitat pe baza de chitanta 1/2 din credit .Acest executor din cate am constatat de curand nu a depus banii la societatea care a garantat creditul si nu am mai fost contactata de nimeni in legatura cu acest credit din 2007 pana anul trecut in luna decembrie de catre KRUK.Cei care m-au contactat spun ca trebuie sa platesc intregral suma datorata plus ceva penalitati ...exista o perioada in care se prescrie datoria ? Nu am mai fost contactata de aproape 9 ani de nimeni in conditiile in care nu mi-am schimbat nr de telefon ,adresa...nimic ...cum trebuie sa procedez pe viitor ? Multumesc !