avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Activitate kadurika

Activitate kadurika

Răspuns la discuția stergerea cazierului
De la sectia de politie mi s-a spus ca se sterge fara a mai fi nevoie sa apelez la instanta pt ca este o condamnare pana la un an,dar problema este ca eu nu stiu unde sa platesc cheltuielile de judecata
am avut o condamnare de 1 an cu suspendare si 2 ani de urmarire.Sentinta definitiva a fost data pe 24 ianuarie 2009.Am inteles ca anul acesta se sterge cazierul din oficiu,dar eu nu am platit cheltuielile de judecata si nu stiu unde sa le platesc si cum sa procedez,deoarece am inteles ca nu se sterge cazierul pana nu se platesc acestea.Va rog frumos ajutati-ma pt ca vreau sa scap odata de acest cazier patat#-o
Buna seara,va rog sa imi spuneti unde se platesc cheltuielile de judecata,si care ar fi termenul ca sentinta definitiva s-a dat pe 28 ianuarie 2008?As putea suporta repercusiunidaca am intarziat cu plata lor?Precizez canu am de platit nimic la reclamant si sentinta a fost 1 an cu suspendare.Va multumesc.
As dori sa stiu unde se platesc cheltuielile de judecata ?
Răspuns la discuția stergerea cazierului
dar nu mai trebuie sa ma adresez instantei cu o cerere,ca eu asa am auzit?
Am avut o condamnare definitiva in ianuarie 2008 de 1 an cu suspendare si urmarire inca 2 ani si as vrea sa stiu cand imi pot sterge cazierul si cum sa procedez?#-o