Buna ziua.
Sunt in mijlocul unei tranzactii imobiliare. Vreau sa cumpar un apartament.Ieri am fost la notar impreuna cu vanzatorii. Notarul a scos CF. Am observat ca pe CF scara blocului e gresita. Adresa imobilului in contractul de dobandire al actualilor proprietari e de forma strada, numar, apartament, fara scara. Asa au adresa si pe cartile de identitate. In CF forma este strada, numar, scara, apartament. Proprietarii de fapt stau la scara 3, iar in cf e scara 4. In rest, strada, numarul si numarul apartamentului sunt corecte. Domnul notar a spus ca acea eroare nu ar reprezenta o problema. Cum se poate remedia eroarea din cf?
Vecinul de deasupra ma inunda in mod constant si nu vrea sa-si repare instalatiile. Am incercat si cu rugaminti si cu amenintari, dar nimic. Ce masuri legale trebuiesc luate pentru a-l determina sa-si repare instalatiile?
Va multumesc.
As dori sa cumpar un teren, iar proprietarul nu are intabulat acest teren, are doar titlu de proprietate.
Cum se procedeaza?
Intai trebuie sa-si intabuleze proprietarul terenul, sau se poate intabula direct pe mine?
Cum ma asigur ca peste un timp nu mai apare cineva cu un titlu de proprietate pe acelasi teren? (am auzit de asemenea cazuri)
care ar fi pasii de urmat pentru a intra in posesia acestui teren fara sa apara probleme?
Multumesc mult.