avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inundat de 5 ori
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inundat de 5 ori

Vecinul de deasupra ma inunda in mod constant si nu vrea sa-si repare instalatiile. Am incercat si cu rugaminti si cu amenintari, dar nimic. Ce masuri legale trebuiesc luate pentru a-l determina sa-si repare instalatiile?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mariana Apostol , utilizator 15:47, 9 Mai 2013
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa intocmiti, la fiecare inundatie, un proces verbal cu daunele in prezenta presedintelui asociatiei (va trebui sa semneze si acesta procesul verbal) si sa-l actionati in instanta pentru plata daunelor.
Se va potoli dupa primul dosar.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Faceti o asigurare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatie repetata provocata de instalatia improvizata a vecinului de deasupra amarstean amarstean Vecinul de deasupra provoaca iar inundatie. Cine il poate sanctiona? Cine il poate sanctiona pe administrator si pe presedintele blocului pentru neglijenta ... (vezi toată discuția)
Locuiesc la bloc si am o problema legata de plata unor reparatii. ... VioricaDumi VioricaDumi Locuiesc la bloc si am o problema legata de plata unor reparatii. Vecinul de deasupra mi-a inundat tavanul baii si refuza sa-mi plateasca reparatiile aferente ... (vezi toată discuția)
Inundat de vecinul de sus alexoctave alexoctave Buna seara, Am fost inundat de vecina de sus care este o persoana foarte recalcitranta. Inundatia a fost asa de severa incat parchetul tot din dormitor a ... (vezi toată discuția)