avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Activitate kpac

Activitate kpac

Răspuns la discuția somatie electrica
totusi factura restanta nu este pe numele meu. de ce trebuie sa platesc eu datoriile altcuiva ?
In urma cu un an am cumparat un apartament, dup acare am facut contractele la toate utilitatile. Acum Am primit o somatie de la Electrica, pentru ca fostul proprietar nu si-a platit ultima factura si vor sa ma deconecteze. E legal sa platesc eu datoria lui din perioada in care eu nu eram proprietarul apartamentului, deci nu am folosit eu curentul ?
Răspuns la discuția Citatie judecatorie
Da. Multumesc pentru raspunsuri. Si sa zicem ca as cere o anumita suma pentru despagubiri morale, instanta va aproba aceasta suma sau vor decide ei cat meriti ?
Răspuns la discuția Citatie judecatorie
Pot sa cer si daune morale? ce as putea invoca ? aceste acuze cum se verifica ?
Răspuns la discuția Citatie judecatorie
Imi poate spune cineva cum decurg lucrurile acolo la judecatorie. .macar asa pe scurt. ce trebuie sa fac eu daca ma reprezint singur
Răspuns la discuția Citatie judecatorie
Cand castigi ceva satisfactia este nepretuita.. ca la reclama de la mastercard. Deci as putea sa ma reprezint si singur. E asa de greu cazul ca sa dureze mult timp ? baietii au falsificat bani si i-au prins, iar eu sunt unul dintre pagubiti
Răspuns la discuția Citatie judecatorie
Vreau sa ma prezint pentru ca e vorba de un principiu nu de 100 lei
Buna seara. SItuatia mea este urmatoarea:
Lucrez ca agent vanzari si am fost anuntat de catre banca ( unde predam banii din incasari) ca o bancnota de 100 lei este falsa. Am fost chemat la politie unde am dat declaratii si acolo m-au intrebat daca ma constitui parte civila pentru a-mi recupera pierderea in caz de se vor gasi falsificatorii, eu raspundand afirmativ. acestea s-au intamplat anul trecut.

Azi am primit acasa o citatie de la judecatorie ca sunt chemat in instanta in calitate de parte civila in proces cu falsificatorii pentru "Fond - initiere, constituire de grup infractional organizat legea 39/2003 art 7 + art 282 si art 215 cod penal"

Deoarece nu am mai fost pus in aceasta situatie am cateva nelamuriri: imi trebuie avocat sau pot sa ma reprezint singur ? pentru asemenea prejudiciu nu cred ca merita un avocat si daca pot obtine doar cei 100 lei cu cat am fost prejudiciat sau pot beneficia si de alte despagubiri. Cam cat dureaza un astfel de proces? Multumesc.
Răspuns la discuția inventar cu probleme
si nu trebuie sa cheltui bani cu avocat si alte? ma gandeam daca as avea vreo sansa de castig
Răspuns la discuția inventar cu probleme
deci pana la urma cum ma sfatuiti sa fac in situatia asta ?