avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... somatie electrica
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

somatie electrica

In urma cu un an am cumparat un apartament, dup acare am facut contractele la toate utilitatile. Acum Am primit o somatie de la Electrica, pentru ca fostul proprietar nu si-a platit ultima factura si vor sa ma deconecteze. E legal sa platesc eu datoria lui din perioada in care eu nu eram proprietarul apartamentului, deci nu am folosit eu curentul ?
Ultima modificare: Joi, 14 Iunie 2012
kpac, utilizator
Cel mai recent răspuns: kpac , utilizator 17:50, 14 Iunie 2012
daca mai doriti curent da
totusi factura restanta nu este pe numele meu. de ce trebuie sa platesc eu datoriile altcuiva ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzătorul mai are obligaţii in aceasta situatie? Teacheringislife Teacheringislife Anul curent am cumparat un apartament si pe parcursul trecerii contractelor ( Digi, electrica si gaze naturale) am aflat ca defapt gazul a fost deconectat cu 2 ... (vezi toată discuția)
Deconectat de la curent datorita neplatii facturilor de catre fostul proprietar tepsanu tepsanu Am cumparat recent un apartament iar fostul proprietar nu a platit facturile la curent electric din luna mai si prin urmare a fost deconectat pt neplata(astazi ... (vezi toată discuția)
Rebransare gaz si curent in locuinta nou achizitionata sarmizegetusa sarmizegetusa Bună seara, În cazul achiziției unei locuințe debranșate de la curent și gaz (din cauza neplății), sub ce condiții poate ... (vezi toată discuția)