eu vreau sa depun contestatie la aceasta decizie si vreau sa stiu cate zile mai am la dispozitie. am primit decizia pe 11 noembrie 2009 , adica luna trecuta si se specifica in termen de 45 de zile sa fac o contestatie la tribunal. Va intreb si prin prisma ca se apropie sarbatorile si mai ales cate zile mai am la dispozitie sa fac aceasta contestatie . In legatura cu inapoierea pensiei este o alta treba pt ca am motive sa contest aceasta decizie.Cei care erau responsabili sa verifice dosarul meu si sa vada daca ,sau nu am implinit varsat de 26 de ani , trebuia sa se suspende dreptul la pensie. Nu noi trebuie sa anuntam acest lucru. In plus eu nu stiam pana la ce varsta tebuia sa primesc aceasta. La orice institutie se suspenda automat orice drept de a primi un serviciu, ca de exemplu daca la gaze sau energie electrica nu ai platit factura esti debransat. Cine a grsit sa returneze el pt ca eu nu am de unde. sunt la facultate in ultimul an si nu am nici un sprijin material consistent pt a putea plati suma respectiva.
am primit instintarea de a returna pensia de urmas pt ca am implinit varsta de 26 de ani pe 11 noembrie 2009 si se stipuleaza ca in termen de 45 de zile trebuie sa depun oo contestatie la tribunal.cine imi poate spune cate zile mai am pt a depune o contestatie in timp util. Multumesc
Desigur ca am depus si copie dupa artea de identitate impreuna cu adeverinta de la facultate si un cupon de pensie Aveau toate datele pt a cunoaste daca mai am dreptul sau nu la acordarea acesteia. Trebuia sa cunoasca functionarii respectivi care sunt conditiile acordari pensiei . Trebuia sistata pensia cand nu mai implineam aceste conditii.
Buna ziua . Am implinit 26 de ani in noembrie 2008 . In octombrie cand am dus adeverinta de la facultate ca sunt student la zi pt pensia de urmas la casa de pensii am intrebat daca exista o limita de varsta pt primirea acesteia. De acolo mi.s-a spus ca o sa iau pensia pe tot anul in curs .Acum ma pun sa platesc din luna decembrie 2008 pana in prezent in septembrie 2009 , pt ca eu am intrebat inca o data la casa de pensii anul acesta si a spus ca nu e limita de varsta.Nu stiam nici legislatia privind acordare pensiei de urmas. Nu am fost notificat prin nici o scrisoare sau ceva de genul acesta , ca o sa mi se suspende pensia , sau ca nu mai am dreptul la primirea acesteia. Nu am avut de unde sa stiu ca nu mai am dreptul la primirea acesteia , si am luat de bun raspunsul la intrebare mea , pe care am adresat-o functionarei de la casa de pensii. Sincer nu am de unde sa dau inapoi banii acestia .Ei ar fi trebuit sa aiba in evidenta pe toti cei ce depasesc varsta de acordare a acesteia si sa trimita notificari fiecaruia , pt ca astfel se ajunge la astfel de probleme si suntem pusi in situatii grele. Ce ma sfatuiti sa fac pt sunt si in ultimul an de studiu ?
buna ziua . am implinit 26 de ani in noembrie 2008 . in octombrie cand am dus adeverinta de la facultate ca sunt student la zi pt pensia de urmas la casa de pensii am intrebat daca exista o limita de varsta pt primirea acesteia. De acolo mi.sa spus ca o sa iau pensia pe tot anul in curs .Acum ma pun sa platesc din luna decembrie pana in prezent in septembrie pt ca eu am intrebat inca o data la casa de pensii. nu am fpst notificat pri vre.o scrisoare sau ceva de genul acesta ca o sa mi se suspende pensia sau ca nu mai am dreptul la primirea acesteia. Nu am avut de unde sa stiu ca nu mai am dreptul la primirea acesteia si am luat de bun raspunsul la intrebare mea pe care am adresat.o functionarei de la casa de pensii. Sincer nu am de unde sa dau inapoi banii acestia . Ce m sfatuiti sa fac? sunt si in ultimul an de studiu.