buna ziua . am implinit 26 de ani in noembrie 2008 . in octombrie cand am dus adeverinta de la facultate ca sunt student la zi pt pensia de urmas la casa de pensii am intrebat daca exista o limita de varsta pt primirea acesteia. De acolo mi.sa spus ca o sa iau pensia pe tot anul in curs .Acum ma pun sa platesc din luna decembrie pana in prezent in septembrie pt ca eu am intrebat inca o data la casa de pensii. nu am fpst notificat pri vre.o scrisoare sau ceva de genul acesta ca o sa mi se suspende pensia sau ca nu mai am dreptul la primirea acesteia. Nu am avut de unde sa stiu ca nu mai am dreptul la primirea acesteia si am luat de bun raspunsul la intrebare mea pe care am adresat.o functionarei de la casa de pensii. Sincer nu am de unde sa dau inapoi banii acestia . Ce m sfatuiti sa fac? sunt si in ultimul an de studiu.
Deocamdata sa asteptati.
Oricum nu-i puteti restitui pe baza de ...vorbe.
Pentru asta ar trebui sa primiti o decizie ...care poate fi contestata. :)
Si daca ma gandesc ca la o contestatie de acest gen depusa prin toamna lui 2008 s-a fixat primul termen abia pe la sfarsitul lui mai 2009 :stunned: inseamna ca aveti toate sansele sa luati si salariu de la noul loc de munca de dupa facultate pana ce veti restitui ceva. :tooth:
domnisoara eu zic sa stati linistita ca au mai fost cazuri asemanatoare si nu a mai fost nimeni obligat sa dea banii inapoi,,daca au gresit treaba lor ;)
bafta la univ!