avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Activitate Della

Activitate Della

Răspuns la discuția gardul se prescrie?
repet,nu ma interesa o rezolvare
Răspuns la discuția gardul se prescrie?
nu am vrut sa expun problema pentru ca nu ma intereseaza o rezolvare pe forum a cauzei. stiam de articolele din civil legate de zidul comun. ma interesa strict termenul de 2 ani, indiferent de situatie, chiar daca nu are legatura cu problema mea. ma gandeam si eu ca nu exista, pentru ca nu am gasit decat pe forumuri despre acesta.multumesc pentru timpul acordat!
Răspuns la discuția gardul se prescrie?
nu stiu ce detalii trebuie sa dau. imi cer scuze daca nu ma exprim cum trebuie. vecinul nu protesteaza nimic. el isi face singur legea. ma intereseaza daca are voie sa intervina, fara niciun act la acest gard. nu a participat la construire. e vecin nou (in sensul ca nu era vecinul meu cand s-a construit gardul). nu e granituire facuta. la intrebarea: e asa cum zic eu? fiind una retorica n-am cum sa raspund, adaug doar faptul ca daca as stii exact cum trebuie sa pun problema probabil nu mi-as pierde vremea pe forumuri si fiind stresata de o pagupa de 200 mil vechi probabil am o scuza buna ca nu sunt coerenta...
Răspuns la discuția gardul se prescrie?
multumesc pentru raspunsurile de pana acum
Răspuns la discuția gardul se prescrie?
ii place gardul. problema e ca n-are loc. n-are nicio hartie ca are mai putin. l-a si daramat pe unde ,a avut treaba'. a si construit pe-acolo folosindu-l drept cofrag.. fara a reface planurile de fundatii conform 50/91 nu avea voie sa sape o temelie mai adanca decat a constructiei de langa... ma intereseaza daca ar fi avut un termen in care sa protesteze amplasarea gardului. am auzit ca este un termen de 2 ani. este asa?
Răspuns la discuția gardul se prescrie?
adica in cat timp poate vecinul sa protesteze ca nu-i convine gardul?
am tot auzit ca un gard se prescrie in 2 ani. nu am gasit niciunde expres prevazut asa ceva despre impresmuiri. va rog sa ma ajutati cu un articol, daca este prevazut asa ceva. multumesc anticipat
Răspuns la discuția cum sa platesc mai putin tva?
multumesc! nu stiu de ce visam ca s-ar scadea toata investitia, ar fi fost vorba de alta lume... asta ca sa nu zic tara.
am inteles ca daca faci investitii pentru firma ti se scad din tva. cum se face aceasta scadere? daca eu am de platit 700 ron tva pe semestru si fac o investitie de 400 ron, se scade investitia integral (400)? sau doar tva-ul de pe factura de 400? va rog sa-mi dati niste piste unde sa ma documentez si daca mai sunt si alte solutii prin care sa nu mai platesc atata tva. multumesc anticipat!
Răspuns la discuția daramare zid rezistenta
multumesc mult mult mult! am cautat si m-am interesat peste tot si n-am gasit legea aceasta.