avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum sa platesc mai putin tva?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum sa platesc mai putin tva?

am inteles ca daca faci investitii pentru firma ti se scad din tva. cum se face aceasta scadere? daca eu am de platit 700 ron tva pe semestru si fac o investitie de 400 ron, se scade investitia integral (400)? sau doar tva-ul de pe factura de 400? va rog sa-mi dati niste piste unde sa ma documentez si daca mai sunt si alte solutii prin care sa nu mai platesc atata tva. multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Della , utilizator 19:58, 15 Iulie 2010
tva de plata=tva incasat(din activitatile pe care le desfasurati)-tva platit(cumparaturi,utilitati,service,)
multumesc! nu stiu de ce visam ca s-ar scadea toata investitia, ar fi fost vorba de alta lume... asta ca sa nu zic tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva deductibil, tva de plata TwisterTG TwisterTG Buna seara, am si eu o intrebare. Urmeaza ca la sfarsitul lunii iunie sa emit o factura pentru o comanda foarte mare, in urma careia ar trebui sa platesc la sf ... (vezi toată discuția)
Bun platitor de tva palko_marius palko_marius 2 ani in mediul de afaceri..start-ul ca neplatitor de tva, in acelasi an m-am incadrat ca platitor de tva datorita cifrei de afaceri... pretul pentru acest ... (vezi toată discuția)
Tva la cumparare spatiu comercial in constructie noua alicip alicip Buna ziua. As dori sa cumpar un spatiu comercial intr-o constructie noua in care apoi as dori sa desfasor o activitate comerciale in domeniul alimentatiei ... (vezi toată discuția)