am tot auzit ca un gard se prescrie in 2 ani. nu am gasit niciunde expres prevazut asa ceva despre impresmuiri. va rog sa ma ajutati cu un articol, daca este prevazut asa ceva. multumesc anticipat
Ce intelegeti dvs. prin..."gardul se prescrie"??? Eu va spun sincer ca nu stiu ce sa va raspund ...
Daca va referiti la gardul comun, atunci ar trebui sa ne spuneti motivul pentru care vrea sa il darame: materialul, inaltimea sau...amplasamentul/modificarea liniei de hotar?
ii place gardul. problema e ca n-are loc. n-are nicio hartie ca are mai putin. l-a si daramat pe unde ,a avut treaba'. a si construit pe-acolo folosindu-l drept cofrag.. fara a reface planurile de fundatii conform 50/91 nu avea voie sa sape o temelie mai adanca decat a constructiei de langa... ma intereseaza daca ar fi avut un termen in care sa protesteze amplasarea gardului. am auzit ca este un termen de 2 ani. este asa?
Mutare gard
best1alex
Buna ziua
Am o problema cu un teren, adica nelocuind nimeni acolo unii vecini au tras gardul unde au crezut ei de cuviinta, adica pe terenul meu.Acum avind ... (vezi toată discuția)