avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate asaftei

Activitate asaftei

Buna ziua, tuturor ! Sunt interesat sa gasesc un avocat cu sau fara cabinet de avocatura in judetul Constanta mediul rural ( Lazu, Agigea, Movilita, Topraisar, etc..), in vederea mutarii sediului societății de pe urban pe rural. Menționez ca firma este cu balanta "0". As aprecia efortul fiecăruia dintre dumneavoastra, care ma poate ajuta macar cu o informatie in acest sens, va mulțumesc anticipat !
Ma multumesc mult pentru informatiile acordate ! Doamne ajuta !

Bogdan Costache a scris:

Necesitatea unui PUZ se apreciaza in functie de prevederile certificatului de urbanism emis de primarie.

Bogdan Costache a scris:

Ca sa fiti sigur pe ce cumparati, eu va recomand sa cereti vanzatorului tot istoricul dreptului de proprietate, care poate varia de la caz la caz. Ex: titlu de proprietate emis in baza Legii 18/1991 pe numele primului proprietare si toate actele prin care au dobandit proprietarii subsecventi (contract de vanzare, certificat de mostenitor, contract de donatie, contract de intretinere etc.)
Cu stima,

Va multumesc pentru timpul acordat si raspunsul oferit !
O mica nelamurire, cu privire la acest PUZ :
As putea construi hala de c.c.a 400mp pe teren intravilan cu toate actele necesare, mai putin PUZ ?
Va multumesc !

Buna ziua !
Pe scurt va prezint o situatie despre care nu am foarte multe cunostinte : intentionez sa achizitionez doua terenuri intravilan , unul pentru constructie casa p+m iar cel de.al 2.lea pentru contructia unei hale de productie cu h de 5 m (si doua birouri in interior, desigur cu vestiarele aferente).
Care sunt actele necesare pe care trebuie sa le obtin de la proprietar, pentru a construi casuta in mod legal si ce acte ar fi necesare pentru cea de.a 2.a contructie respectiv, hala de productie( mentionez ca preturile diferentiaza in functie de PUZ)
Va multumesc anticipat !

Cu stima, Petre !
Răspuns la discuția achizitionate autoturism import..
Va multumesc foarte frumos !!
Răspuns la discuția achizitionate autoturism import..
Va multumesc pentru atentia acordata insa intrebarea mea ramane in continuare fara un raspuns concret si relevant ...
Buna ziua ! Intentionez sa achizitionez un autoturism (marca audi a4 diesel 2.0 , euro4 ) din Germania, direct de la o persoana fizica.
Intrebarea mea este : pe langa suma stabilita, care sunt actele necsare achizitionarii si ce presupune ca si taxe superioare (estimativ), aducerea lui in Romania pe roti ?

VA MULTUMESC ANTICIPAT !!