avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Activitate bebeli

Activitate bebeli

Din pacate nu mai putem sa luam legatura cu fratele mamei mele , nu stim unde are domiciliu , nu avem numar de telefon , vecinii unde se afla bunul spun ca nu l.au mai vazut de vreo 3 ani , iar vecinul de langa se pare ca a inceput sa plateasca facturile de lumina si a pus in curte niste caini , dar nu a platit impozitul sau alte dari , este posibil sa ajunga prin uzucapiune la detinerea bunului? ..urmeaza sa platesc impozitul...dar ce sanse ar avea vecinul sa dobandeasca imobilul?.cum trebuie sa procedez daca nu mai pot lua legatura cu fratele mamei mele si nu putem merge la notar.... Actiunea in instanta va fi tot de iesire din indiviziune? Sau se va numi altfel?
Este suspendata prin incheiere ... Deoarece nu s.a ajuns la o intelegere intre mostenitori ... Este singurul act pe care il am ... Nu s.a stabilot in incheiere nicio cota ... Doar s.au recunoscut mostenitori si sa arata ce bunuri cuprinde masa succesorala... In stiuatia asta ... O sa solicit notarului sa faca inscrierea in cf ... Doar ca de la incheiere au trecut cel putin 10 ani...
Va multumesc pentru sfaturi , am primit citatia , urmeaza dezbaterile .
Buna ziua , am o speta, succesiunea a ramas in suspendare la notar de mai bine de 10 ani , in momentul in care am dorit sa platesc impozitul pers de la chiseu mi.a comunicat ca nu imi pote mentiona pe chitanta numele, si a mentionat tot numele defunctului. Din acest incident am inteles faptul ca nu era trecuta in cf succesiunea. Ce ar trebui sa fac? Unde pot inregistra actul de la notar? Cat costa? O pot face si eu personal sau trebuie doar prin notar?
Am uitat sa precizez faptul ca am cerut judecarea in lipsa

Am inteles ... O ultima intrebare ...daca instanta imi punea in vedere prin incheiere sa mai aduc dovezi ...sau orice altceva ...nu ar fi trebuit sa primesc o comunicare solicitandu.mi acest lucru?

Buna ziua, am pe rol o plangere contraventionala, primul termen l.am avut in noiembrie 2013 Pe portal fiindu.mi mentionat ca se amana cauza pentru verificarea Procedurii prealabile si imi comunica noul termen in 18 decembrie, intre cele doua termene primesc o comunicare pentru achitare taxa si comunicarea sediului paratului, la care am raspuns pe 9 decembrie, ulterior la 18 decembrie se amana cauza tot pentru verificarea procedurii prealabile pana pe 22 ianuarie, intre cele doua termene nu mai primesc nimic din partea instantei , iar la termenul din 22 ianuarie se acorda un alt termen 1.4.2014 tip solutie amana cauza ... Fara alte info pe portal, ce pot sa fac? Nu s.a ajuns nici macar la citarea partilor , cauza se tot amana , pe motive pe care nu le cunosc ... Daca instanta avea nevoie din partea mea de mai multe informatii trebuia sa primesc din partea ei ceva? Cum mi s.a pus in vedere sa depun taxa ...ar fi trebuit sa imi mai faca o solicitare? Care ar fi motivul amanarii cauzei ? Exista posibilitatea perimarii cererii? Iar contestatia in vederea tergiversarii procesului poate fi depusa? Sau aceasta se face doar dc s.a dispus citarea? Iar la mine a ramas incontinuare pe administrativ ...
In cazul in care am participat la un interviu in care mi sa specificat faptul ca programul este de 6ore si 30min pauza dupa care m-am trezit cu un contract de munca incheiat pe un timp de lucru de 5 ore cu pauza de 30min, fiind obligata sa lucrez 6 ore odata prin regulamentul de ordine interioara si odata din partea managerilor, care in urma sesizari mele privind neregulile mi-au dat explicatia ca : ei ca si companie nu sunt obligati sa iti plateasca pauza de masa si pentru ca nu puteau sa inregistreze un contract de munca fractionat gen 5ore 30 a trebuit sa il inregistreze cu 5 ore. in conditiile in care eu ca angajat PIERD VECHIME si mai mult BONURILE DE MASA SE CALCULEAZA LA UN NR DE 5 ORE LUCRATE. este normal ?

O alta intrebare , ce sanctiuni se aplica in momentul in care nu exista o fisa a postului , sau ea a fost semnata inainte cu o zi de la incetarea contractului de munca? De asemenea ce sanctiuni sunt daca nu exista un contract colectiv de munca?

Pot face sesizare dupa incetarea contractului de munca?