avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune suspendata, notare in cf
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune suspendata, notare in cf

Buna ziua , am o speta, succesiunea a ramas in suspendare la notar de mai bine de 10 ani , in momentul in care am dorit sa platesc impozitul pers de la chiseu mi.a comunicat ca nu imi pote mentiona pe chitanta numele, si a mentionat tot numele defunctului. Din acest incident am inteles faptul ca nu era trecuta in cf succesiunea. Ce ar trebui sa fac? Unde pot inregistra actul de la notar? Cat costa? O pot face si eu personal sau trebuie doar prin notar?
Cel mai recent răspuns: bebeli , utilizator 17:33, 15 Martie 2014
Prin notar.
Depinde care e stadiul dezbaterii, ca nu am inteles: ba e suspendata, ba aveti act de la notar...
Este suspendata prin incheiere ... Deoarece nu s.a ajuns la o intelegere intre mostenitori ... Este singurul act pe care il am ... Nu s.a stabilot in incheiere nicio cota ... Doar s.au recunoscut mostenitori si sa arata ce bunuri cuprinde masa succesorala... In stiuatia asta ... O sa solicit notarului sa faca inscrierea in cf ... Doar ca de la incheiere au trecut cel putin 10 ani...
Ce sa inscrie daca nu e dezbatuta succesiunea? Nu inteleg.
trebuie sa va duceti din nou la notar sa deschideti succesiunea, sa chemati toti mostenitorii, daca nu ajungeti la intelegere va adresati instantei de judecata pentru iesirea din indiviziune, nu e o succesiune suspendata e o succesiune nedezbatuta.

Alte discuții în legătură

Lntrebare succesiune iesiredinindiviziune iesiredinindiviziune buna ziua, - bunica mea necasatorita a decedat si tatal meu (fiu unic) a devenit mostenitor unic al apartamentului bunicii; - tatal meu a decedat, cine ... (vezi toată discuția)
Dobandirea actului de proprietate asupra unui teren. rosiu simona rosiu simona Buna ziua! Am un prieten care se afla intr-o situatie mai complicata si sper sa am toate datele problemei. El este casatorit de un an si sta cu parintii lui in ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor nu e suficient ? Maria20101974 Maria20101974 Buna ziua, Am Certificat de Mostenitor obtinut in urma succesiunii dupa decesul tatalui meu. Acum fratii tatalui( unchii mei) vor sa mergem la tribunal sa ... (vezi toată discuția)