buna seara.ma poate ajuta cineva cu 2 decizii interne si una comunitara privind raspunderea penala pentru concurenta neloiala?(art 5 Lg 11/91)...am gasit una interna aici pe site
buna seara !ma poate ajuta cineva cu urmatoarea situatie de fapt : Organele de cercetare penală s-au sesizat despre faptul că numita D. M. – angajat civil în cadrul Direcţiei Locale de Evidenţă a Persoanelor Iaşi, la data de 13.03.2007 a primit documentele în vederea eliberării cărţii de identitate pentru numitul N. B., ocazie cu care a preluat imaginea, iar la data de 26.03.2007 i-a înmânat acestuia actul de identitate. Cercetata nu ar fi verificat în Baza de date privind evidenţa persoanelor, în care numitul N. B. figura cu menţiunea de „urmărit general”, încălcând prev. art. 4 – 6 din Instrucţiunea nr. 393517/9.06.2006 a Inspectoratului Naţional pentru Evidenţa Persoanelor.
Se cere ca, în funcţie de probele administrate (imaginar), să se redacteze una din soluţiile pe care le poate dispune procurorul.
Daca e cineva care poate si doreste sa ma ajute,adresa mail:elena_yoz88@yahoo.com!Va multumesc din suflet,si orice sfat e bine venit ,pentru ca sunt intr-o criza de timp.
buna ziua!!!cunosc urmatoarea situatie:un prieten de al meu si a parcat masina in fata blocului....un vecin a venit si i a blokt masina pretinzand k e locul lui de parcare!dupa ce el a coborat pentru a pleca cu masina ...a claxonat pentru a veni sa si ia ala masina...nestiind cine i persoana.....a venit a luat masina dupa care l a luat la injuraturi si facandu se ca pleaca i a dat un pumn avand cheile in mana asa a zis el....prin urmare a venit politia i a facut proces verbal..l a amendat..in fine....dupa care a mers l a urgente,l a internat,i a facut raza la nas etc...prin urmare are nasul fracturat,de fapt piramida nazala fracturata,,,si la ochi e vanat zgariat(cred cu cheile) ..in sf...si a scos certificat medico legal si i a dat 14-15 zile de spitalizare.el vrea sa ceara daune....iar dak acesta nu accepta il da in judecata....ce ziceti..cam cat sa ceara...si orice sfat e foarte bine venit,referitor la orice tine de acest caz....va multumesc!