avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Activitate Helguzza

Activitate Helguzza

Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
19 oameni admisi la iasi, am numarat personal....eu am picat la penal desi ma asteptam la minim 7 si aveam 10, 9, 9 in rest. miseleste, dupa cum se spunea mai sus
asteptam rezultatele la contestatii........
Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
DIANA AVA a scris:


AZI PENAL:
INSELACIUNEA 3,
ACTUL SEXUAL CU UN MINOR 3,
PARTICIPATIA IMPROPRIE 4PCT.
UNDE-I PUNCTUL DIN OFICIU?
Pana azi l-am avut la toate probele.
Dimineata la 9 procedura penala.....si sa ne vedem cu bine......avocati........


Actul sexual cu un minor e 2 pct, am auzit eu cand au zis.
Gata si procedura penala! Subiecte controversate la iasi, care nu se regaseau pe lista data de UNBR.
Asteptam rezultatele....................
Si atunci care e rostul acelui plan de situatie emis de primarie? daca e vizat spre neschimbare, ar putea vreunul dintre mostenitori sa conteste lotizarea in instanta? Titulul emis de comisia judeteana de aplicare a L.18 are in vedere intreaga suprafata de teren, dar planul respectiv deja face partajarea intre mostenitori. Ma gandesc ca ei oricum nu sunt in indiviziune (care implica o universalitate de bunuri), ci in proprietate comuna pe cote-parti (asupra unui singur bun), fiecare avand drept de dispozitie asupra cotei sale, iar un eventual cumparator devine de asemenea un coproprietar cu ceilalti.
In fine, am intrebat pe forum pt ca poate se gaseste vreun specialist in aplicarea Legii 18/91 sa-mi dea mai multe detalii:)
Multumesc ptentru promptitudine:-)
Speta: s-a reconstituit dreptul de proprietate in temeiul legii 18 direct pe numele mostenitorilor (identificati in cuprinsul tilului emis de comisia judeteana de aplicare a L.18), la care s-a anexat un plan de situatie a suprafetei de partaj intre mostenitori, care contine loturi individualizate pe numele fiecaruia dintre mostenitori (suprafata, amplasare, vecini) - plan eliberat de primaria comunei in care se afla terenul, in plus "vizat spre neschimbare. conform cu realitatea"
Intrebare - doi dintre frati vor sa instraineze loturile corespunzatoare. Mai este nevoie de partaj?
Răspuns la discuția ADMITERE INSTITUT MARTIE 2008
[ link extern ]

Calendarul estimativ al concursurilor şi examenelor ce urmează a fi organizate în cursul anului 2008, aprobat prin Hotărârea nr. 893 din 13 decembrie 2007 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii (data publicării : 19 decembrie 2007): admitere in magistratura (5 ani vechime) - martie 2008; admitere INM - august-septembrie 2008.
Alte zvonuri nu cred ca isi mai au rostul, nu?

Sporuri!
Răspuns la discuția ADMITERE INSTITUT MARTIE 2008
se poate sti de unde s-a auzit acest zvon? si in ce proportie este el realizabil? sau poate e doar un deziderat?
Răspuns la discuția Va propun o grila



ce parere aveti de art.30(8) din regulamentul pt admitere INM, cum ca in timpul examenelor se admite legislatia din bibliografie, cu conditia sa nu fie camentata si adnotata... este adevarata sau interpretez eu cum imi canvine? am voie cu cartile pe masa?


Buna tuturor.

In legatura cu posibilitatea de a avea ceva legislatie in sala de examen...m-am uitat si eu pe art. 30 (8) din regulament si nici pomeneala de asa ceva! (art. in discutie se refera la examenul de ABSOVIRE a INM). Mai mult, art. 17 al. 2 din regulament interzice candidatilor sa intre in sala cu suse de informare.
Cred ca acel regulament nu mai este in vigoare!

Numai bine si sporuri