avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Activitate geamira

Activitate geamira

multumesc de raspuns .
Buna
Mai exact : el si-a trecut in acte ca face un lucru dar de fapt nu il face , ca sa poata beneficia de un spor. Mentionez ca de cativa ani beneficiaza de acel spor
Eu banui ca Inselaciune dar nu stiu ce articol din codul penal- unde mai exact se incadreaza ?( ce art ?) .
Multumesc frumos de ajutor .
buna,am facut pana la urma contestatie la executarea silita la toate procesele verbale ..."sunt mai multe ",am depus si PV ,astept , abia le-am depus.
inteleg ca sunt prea multe de facut dar eu vreau sa le fac ,dar eu totusi pe cine chem in judecata ? ii chem pe cei de la CNADNR ? am fost la primarie si am vazut acolo PV erau semnate la primire de altcineva (numai de mine nu )cica le-as fi luat la cunostinta si a semnat altcineva.Eu invoc semnatura olografa.ordonanta 2 /2001 art 17 si 27
Buna ,am o intrebare ?
Pe cine chem in judecata pentru procesele-verbale ?
Am fost sa platesc impozitul la primarie si am ramas socat cand mi-au zis ca am 7 amenzi de rogvinieta pe anul 2011 ,in cazul in care eu nu am fost instiintat de ele niciodata.
Ce pot face ?
Pe cine chem in judecata ?
Multumesc.
Răspuns la discuția Admitere INM 2011
cine a zis ca este examen in Ianuarie?---poate ptr cei cu 5 ani vechime.da.
ai dreptate ...legile sunt votate de ei ptr ei...........dar de dus tot ma duc la vot .....sa ma descarc--si de ales incerc sa-l aleg pe "cel mai bun".
oricum asta e de tot rasu
--cel mai rau e ca nimeni nu mi-a luat din bani -25%.pana acuma.
"deci eu pe cine votez "
Răspuns la discuția admitere inm 2010
ati vazut "aseara" la stiri ...cam pe la ora 24 au spus ce se vor gandi la o noua reexaminare-chiar le-au luat si interviu --discutia era ca au reusit prea putini la acest examen...............au vb si cativa studenti(care nu au reusit la examen ).
Răspuns la discuția Admitere INM 2011
adrian_t87 a scris:

Buna seara
A creat un grup de discutii in legatura cu admiterea
[ link extern ] /
pentru a apartine de grup aveti un buton in dreapta ,verde sau albastru Join This Group!
Va astept sa discutam inclusiv acolo . Nu doresc ca dezbaterile de pe acest forum sa se mute acolo , eu consider ca sunt doua moduri diferite in care putem interactiona fiecare cu avantajele sale .

Spor la invatat .

pai daca nu doresti .......nu-le mai posta ,ii pacat sa ne imprastiem.
stiu pe cativa care sunt pe acest site din 2005, cred, sper sa nu gresesc .
atunci doar ma uitam nu participam la dezbateri.
n-o lua in nume de rau dar NU mai incerca .
am vazut ca si pe inm 2010 ai incercat "sa recrutezi".
Răspuns la discuția admitere inm 2010
gunnar15 a scris:

lasand la o parte denumirile tentativelor va dau urmat. 2 exemple :
- se pune in executare hot. de a savarsi un viol se incepe executarea se realizeaza constrangerea si faptuitorul este inlaturat de un trecator cand se pregatea sa inceapa actul sexual
- se incepe executarea hot. de a savarsi un viol se realizeaza constrangerea victimei insa infractiunea nu se poate consuma deoarece faptuitorul are o disfunctie sexuala sau nu reuseste in acel moment datorita motivelor fizice sa realizeze act sexualnu/l asculta :)
eu vad aceste 2 tipuri de tentative posibile si nu cred ca se incadreaza amandoua la t. imperfecta

sa revenim la ale noastre..

deci eu aici nu vad ca executa actiunea