avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde se incadreaza fapta cand cineva isi atribuie un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde se incadreaza fapta cand cineva isi atribuie un anumit spor de care el nu il beneficiaza ?

Buna
Mai exact : el si-a trecut in acte ca face un lucru dar de fapt nu il face , ca sa poata beneficia de un spor. Mentionez ca de cativa ani beneficiaza de acel spor
Eu banui ca Inselaciune dar nu stiu ce articol din codul penal- unde mai exact se incadreaza ?( ce art ?) .
Multumesc frumos de ajutor .
Cel mai recent răspuns: geamira , utilizator 18:56, 23 Septembrie 2015
In functie de calitatea faptuitorului, modalitatea de operare, scopul urmarit,etc: de la art.320 pana la art. 323(uzul de fals).
In functie de elementele constitutive ale infractiunii poate fi si Delapidare art.295, ori Abuz in serviciu (art 297).
multumesc de raspuns .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evolutie dosar penal markomarius1 markomarius1 Buna seara, Am si eu o speta si as fi interesat de niste detalii, daca se poate: -o persoana vatamata, in temeiul art. 244 (inselaciune continuata), poate ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate asociat unic VasiliuDan VasiliuDan Buna ziua Nu sunt sigur ca am inteles bine prevederile legii privind societatile comerciale si as dori o clarificare. Legea spune ca: \\"Art. 6 (1) ... (vezi toată discuția)
Cumparator de buna credinta (autoturism furat) nelamuriri Utilizator006 Utilizator006 Buna ziua, Foarte pe scurt, in 2013 am cumparat o masina care ulterior s-a dovedit a fi declarata furata in alta tara, am fost atunci la politie ,am ... (vezi toată discuția)