Buna ziua,
Foarte pe scurt, in 2013 am cumparat o masina care ulterior s-a dovedit a fi declarata furata in alta tara, am fost atunci la politie ,am indeplinit toate formalitatile si s-a retinut si masina. Tin sa precizez ca in urma cercetarilor proprietarul pagubit din tara respectiva nu a depus nici o cerere de restituire, iar azi am primit de la parchet o Ordonanta de clasare si disjungere in care se dispun urmatoarele:
1 Schimbarea incadrarii juridice , pentru fapta ce face obiectul cauzei, din infractiunile de tentativa la participatie improprie la fals intelectual prev de art. 32 si art 52 alin 2 rapla art. 321 alin 1 C.pen si uz de fals, prev de art 323 C.pen, in infractiunile de instigare , sub forma participatiei improprii, la comiterea infractiunii de fals intelectual , prev de art.52 alin 2 rap la art.321 alin.1 C.pen si uz de fals prev de art.323 C.pen ambele cu aplic. art.5 C.pen
2 Clasarea cauzei pentru savarsirea infractiunile de instigare , sub forma participatiei improprii la comiterea infractiunii de fals intelectual , prev. de art.52 alin.2 rap la art.321 alin.1 C.pen si uz de fals , prev. de art.323 C.pen, ambele cu aplic art 5 C.pen
3 Disjungerea cauzei si formarea unui nou dosar in care se vor efectua cercetari cu privire la savarsirea infractiunii de fals material in inscrisuri oficiale , prev. de art.320 alin.1, cu aplic art.5 C.pen si in care se vor depune actele enumerate mai sus.
4 Restituirea , catre numitul XXXXXXX XXXXX a autoturismului xxx xxxx aflat in custodia IPJ xxx
Ceea ce ma nelinisteste este ca nu stiu ce va urma .
Mi se va inapoia autoturismul ? Il voi putea inmatricula si daca da in ce conditii ?
Mai exact, ma poate lamauri cineva ce reiese mai exact de la fiecare punct ?
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns:
ynocentta , utilizator
20:11, 9 Aprilie 2015