avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Activitate ADRIANA_O

Activitate ADRIANA_O

Răspuns la discuția Master- indemnizatie copil
Eu am primit intre timp indemnizatie de somaj care se incheie in aceasta luna. Mai pot primi indemnizatia de crestere copil?
Va multumesc pentru raspunsuri!
Buna ziua,
In perioada 2008-2010 am efectuat studii de master la zi si fara taxa. In matie 2009 am nascut si nu am beneficiat de indemnizatie crestere copil. Nu am lucrat in timpul facultatii si am avut continuitate, studiile fiind de zi. Am citit de curand noua lege modificata in care se specifica faptul ca studentele la master beneficiaza de indemnizatie. Ce sanse mai am sa obtin aceasta indemnizatie in conditiile in care acum nu lucrez iar masterul l-am absolvit in iunie2010?
Va multumesc!
Buna ziua,
Pe data de 30 octombrie 2010 mi se incheie indemnizatia de somaj si dupa aceasta data, vreau sa cotizez la stat in ideea de a avea vechime la pensie si pentru a putea beneficia de o eventuala indemnizatie de crestere copil. Unde trebuie sa ma adresez si ce fel de contract trebuie incheiat?
Va multumesc!
Răspuns la discuția somaj- master
Nu am lucrat niciodata cu carte de munca, dar am auzit ca ma pot inscrie la Fortele de munca pentru a primi indemnizatie de somaj pentru ca am terminat facultatea.
Problema este ca nu stiu daca ma mai pot inscrie, pentru ca a trecut aproape un an de cand am absolvit.
Discuție somaj- master
Buna ziua,
As vrea sa stiu daca ma pot inscrie la somaj in conditiile in care sunt studenta la Master?
Am absolvit facultatea anul trecut (2008) si am continuat cu Masterul.
Va multumesc anticipat!
Buna ziua,
Va multumesc frumos pentru raspuns!
Buna ziua,
Sunt studenta la Master anul 2 si am o fetita in varsta de 7 luni (nascuta pe 16 martie 2009).Am continuitate in studii, care sunt facute la zi si la fara taxa.
Ce sanse as avea sa obtin indemnizatia de crestere copil in aceste conditii?
Va rog sa ma ajutati!!!