avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj- master
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj- master

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca ma pot inscrie la somaj in conditiile in care sunt studenta la Master?
Am absolvit facultatea anul trecut (2008) si am continuat cu Masterul.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:50, 28 Octombrie 2009
Daca ati devenit somer din "campul muncii" va puteti inscrie si primiti si indemnizatie de somaj.
Nu am lucrat niciodata cu carte de munca, dar am auzit ca ma pot inscrie la Fortele de munca pentru a primi indemnizatie de somaj pentru ca am terminat facultatea.
Problema este ca nu stiu daca ma mai pot inscrie, pentru ca a trecut aproape un an de cand am absolvit.
Trebuia sa va inscrieti in termen de 60 de zile de la absolvire.
Acum e... cam tarziu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot beneficia de somaj? nomak nomak daca am lucrat un an si 5 luni si mai am inca 2 ani de facultate cand pot primi somaj? va rog sa-mi raspundeti (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea facultatii cool_girl_em cool_girl_em suntem in luna iunie, luna aceasta termin si facultatea, mai exact pe douazeci si ceva dau licenta, scris şi oral. Cand trebuie sa mi depun dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru studenti? libraana libraana buna seara studentii la finalizarea facultatii vor beneficia de somaj? daca da ce trebuie sa faca pt a primi somaj. dar cei care sunt angajati intr-un domeniu ... (vezi toată discuția)