avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Activitate calinic sinai

Activitate calinic sinai

in "contractul de prestari servicii la inchiriere autoturisme"la cap.IIIReguli de exploatare aliniat 13,litera a, spune ca locatarul se obliga sa nu conduca autoturismul sub infl. alcoolului,drogurilor sau alte subst...etc.La mine daca alcoolemia era de doar 0.04 se poate numi sub influenta alcoolului intrucat nu mi s-a oprit nici permisul de catre politie si nici amenda contraventionala nu am primit?.la ce ma pot astepta de la Groupama la proces?multumesc.
Buna ziua!in octombrie 2009 am avut un accident intrand cu masina intr-un cap de pod.accidentul a fost fara victime.masina era inchiriata si avea asigurare casco.problema este ca eu aveam alcoolemie de 0.04 ceea ce este f. putin.abia acum la inceputul lui mai mi.a venit citatie pentru tribunal din partea groupama pentru recuperarea daunelor de 20000lei,rezultate in urma accidentului.as avea castig de cauza avand in vedere alcoolemia f. scazuta?.groupama se bazeaza la chemarea in judecata tocmai pe baza alcoolului care mi-a iesit in sange.
La inceputul lui octombrie am avut un accident cu o masina inchiriata,intr-un cap de pod.la politie mi-au gasit 0,04 alcoolemie,permisul nu mi-a fost suspendat,puncte penalizare nu am primit decat amenda.a fost deschis dosarul de daune,masina reparata acum o saptamana,pagubele cifrandu-se la 21.000lei care au fost platiti de asigurari.problema este ca cei de la asigurari nu m-au contactat niciodata pana acum. la ce m-as putea astepta de la asigurari?Va multumesc.
nu am mai patit asa ceva si nu stiu la ce sa ma astept.tot nu am primit nici un raspuns de la deschiderea dosarului de pe 6 oct
va multumesc.cei de la asigurari au spus ca juristul va decide daca eram sub influenta bauturilor alcoolice.ce s-ar putea intimpla?
am inchiriat un automobil pe care l-am lovit din vina mea intrand in viteza prin derapaj cu roata stanga fata intr-o bordura de pod pe un drum judetean pe timp de ploaie.au rezultat mai multe daune destul de mari ...mi-au facut procesul verbal cu autorizatia de reparatie,dar mi-au gasit alcool 0.04 hg/l(foarte putin)nu0.40pt. suspendare si altele.politistul mi-a spus ca spitalul e in alta localitate si nu are rost sa dau si probe biologice pt.ca dureza mult timp si alcoolemia e prea mica iar mie trebuia sa.mi vina masina de tractare.La ce ma pot astepta de la asigurari,masina avand polita facultativa casco iar dosarul de daune a fost deschis?nici permisul nu mi-fost suspendat si am luat numai o amenda pt. neadaptarea vitezei.