avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1328 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... masina inchiriata cu casco,accident fara victime si ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

masina inchiriata cu casco,accident fara victime si alcoolemie 0.04

La inceputul lui octombrie am avut un accident cu o masina inchiriata,intr-un cap de pod.la politie mi-au gasit 0,04 alcoolemie,permisul nu mi-a fost suspendat,puncte penalizare nu am primit decat amenda.a fost deschis dosarul de daune,masina reparata acum o saptamana,pagubele cifrandu-se la 21.000lei care au fost platiti de asigurari.problema este ca cei de la asigurari nu m-au contactat niciodata pana acum. la ce m-as putea astepta de la asigurari?Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 27 Noiembrie 2009
calinic sinai, utilizator
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 00:09, 28 Noiembrie 2009
depinde cum sunt clauzele in contractul de asigurare.
Pentru a va lamuri, solicitati polita si conditiile de asigurare de la firma de inchirieri, pentru a vedea daca sunt prevazute clauze/articole privind cazurile in care soferul este sub influenta consumului de alcool la momentul accidentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident ... fara stabilirea vinovatului! puturos puturos Buna ziua! Am avut un accident in data de 8 Martie destul de stupid. Stationam in afara carosabilului, asteptand sa patrund pe o strada principala. Din partea ... (vezi toată discuția)
Accident cu masina asigurata casco in 2009 fara victime,cu alcoolemie 0,04 calinic sinai calinic sinai Buna ziua!in octombrie 2009 am avut un accident intrand cu masina intr-un cap de pod.accidentul a fost fara victime.masina era inchiriata si avea asigurare ... (vezi toată discuția)
Asigurari hapeialexandru hapeialexandru Buna ziua. As avea o nelamurire; Pe data de 30 iulie 2011 am avut un accident, eu am avut 0,70 alcool in sange, iar soferul pe care lam lovit nu mi-a ... (vezi toată discuția)