pakos a scris:
Va trebui sa prezentati adeverinte de la angajatorii la care ati lucrat in ultimii doi ani, pentru a face dovada stagiului de cotizare de minim 12 luni. In mod normal, pentru perioada 2002 - 2007 AJOFM -urile pot scoate stagiile de cotizare pe care le-ati realizat din baza lor de date. Insa in ultimul timp folosesc aceasta practica descurajatoare, de a solicita persoanelor care solicita indemnizatie de somaj adeverinte de la toti angajatorii din 2002. Daca nu le duceti, va vor lua in considerare doar perioadele din 2002 pana in 2007 pentru care ati adus stagii de cotizare(va poate afecta in ceea ce priveste durata somajului si cuantumul acestuia).
te rog sa imi zici si mie ce as putea face in cazul asta?eu am luat de la casa de pensii stagiul de cotizare de la toate firmele unde am lucrat din 2002 pana in 2009.dar cand am fost la somaj mi-au zis ca nu au ce face cu ele.ca lor le trebuie adeverinte de la firmele respective.eu am facut rost de adeverinte doar de la firmele unde am lucrat in ultimii 2 ani ca sa dovedesc ca am un an de munca pe CM.Ce as putea face ca sa nu ma mai foiasca si sa iau totusi acei bani care mi se cuvin ca nu degeaba am muncit 13 ani.Daca le fac scandal ,fiind si in stare avansata de sarcina poate ating vre-o coarda sensibila ca sa nu ma mai puna pe drumuri?Ce spuneti?Va multumesc frumos de sfaturi